Region

Svet

Mudar savet Mirke Vasiljević o braku i majčinstvu! (VIDEO)

Glumica Mirka Vasiljević se veoma rano pronašla u ulozi majke, iako bi mnogi pomislili da sa četvoro dece čovek ne može da postigne mnogo, za Mirku to nije nikakav problem, čak pronalazi vremena i da se posveti sebi.

Mudar savet Mirke Vasiljević o braku i majčinstvu! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/K1 TVTokom gostovanja u emisiji "Ako progovorim" na televiziji K1, Mirka Vasiljević je podelila kako uspeva da balansira uloge žene i majke, ali je takođe podelila i mudar savet za brak sa svim ženama.

"Trudim se da budem najpre žena, pa onda majka. Bitno je da sebe stavim na prvo mesto, da se osvestim, radim na sebi i negujem sebe. Ako sam zadovoljna sobom, biću dobra majka svojoj deci. U suprotnom, deca će dobiti samo ono što im je potrebno i otići će svojim putem. A šta će biti sa mnom? Postaću nepotrebna. Ali ja treba da ostanem svoja, da budem dobra baka nekome sutra," rekla je Mirka, nastavljajući:

"Zato je važno da budem dobra sebi kao žena, jer ću tako biti dobra i kao supruga svom mužu, majka svojoj deci, i tada će me svi želeti," dodala je.Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, u vezi su više 15 godina i imaju četvoro dece.

Slične vesti: Jelena Tomašević otkrila svoj najveći blam! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>