Region

Svet

Dušica Jakovljević nakon otkaza na Hype ponovo deo Pinka?!

Dušica Jakovljević: Od otkaza do povratka na Pink? Promena uloge i novi izazovi u emisiji ‘Premijera - vikend specijal’ sa Bojanom Lazić. Otkrijte šta se zaista dogodilo iza zatvorenih vrata Pinka.

Dušica Jakovljević nakon otkaza na Hype ponovo deo Pinka?! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV







Dušica Jakovljević je nedavno napustila jednu televiziju, odnosno dobila otkaz i spekulisalo se da je vratila se na svoje staro radno mesto ili bar radi na tome. Nedavno je primećena ispred te televizije, očigledno pokušavajući da izbegne fotografe dok je ulazila. Čini se da je odbila jednu ponudu i da će umesto toga raditi sa Bojanom Lazić u emisiji ''Premijera - vikend specijal''.

"Dušica je danas bila na Pinku, posle više od tri sata napustila je kabinet čelnika. Postoji teorija da se neće vraćati da vodi 'Elitu' već će postati voditeljka 'Premijere' pošto je Bojana Lazić ostala sama i ona je savršena zamena za Tijanu Pricu koja više nije deo 'Pinkovog' jata. 




Foto: Printscreen Youtube/Hype TV


U narednim danima će sigurno saopštiti šta su se zaista dogovorili. Svakako Dušici i nije prijalo da radi celu noć, odbija da radi Zadrugu, tako da joj popodnevni termin uživo programa odgovara", izjavio je dobro obavešten izvor.


U video snimku pogledajte kako je Dušica Jakovljević govorila o napuštanju Pink televizije:



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/mondo


>