Region

Svet

Rasta mora na hitnu operaciju (FOTO)

Stefan Đurić Rasta, pre nekoliko dana primljen je u bolnicu zbog jakih bolova u leđima, a sada će morati da se podvrgne i operaciji, što je potvrdio putem društvenih mreža.

Rasta mora na hitnu operaciju (FOTO) Foto: YouTube Printscreen/Pink TVPopularni reper putem društvene mreže Instagram, obratio se svojim fanovima, gde im se zahvalio na brizi, ali je i onima koji su ga vređali, misleći da ne želi da održi nastup je poručio, da se nikada ne pojave više na njegovom nastupu.

- Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći, nažalost nekada tek u ovakvi situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Već danas idem na operaciju, nadam se brzom opravku i druženju, na do sada zakazanim mestima. Onim bezobraznim i bez razumevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu jer to nije moja publika, svim ostalima voli vas Rasta - napisao je Rasta


Foto: Instagram printscreen/stefanrassta

Reper je u pratnji svoje devojke Marije Balaban došao u bolnicu iz koje je ona podelila nekoliko footgrafija, kako bi se reperovi fanovi umirili. O kakvoj je operaciji reč, saznaćemo uskoro. 

Slične vesti: ​Potresni oproštaj drugarice od preminule Bojane Janković: Ptico trkačice, trči svoju poslednju trku (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>