Region

Svet

Dušica Jakovljević se oglasila i otkrila razlog otkaza na televiziji!

Dušica Jakovljević, nakon pet meseci dobila je otkaz na televiziji Hajp. Poznata voditeljka se sada oglasila i otkrila razlog.

Dušica Jakovljević se oglasila i otkrila razlog otkaza na televiziji! Foto: YouTube Printscreen/Hyppe TVVoditeljka je u izjavi za "Blic" otvorila dušu i otkrila razlog prestanka saradnje.

- Istina je da smo se razišli, da li sam dala ili dobila otkaz najmanje je bitno. Razišli smo se u prijateljskim odnosima, to slobodno mogu da kažem - rekla je Dušica na početku i otkrila šta je prethodilo toj odluci.

- Uzela sam neplaćen odmor mesec dana kako bih se malo distancirala i razmislila o svemu i mislim da je ovo najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Sadržaj te televizije mi se u poslednje vreme nije dopadao i nije mi odgovarao. Ne bih iznosila previše detalja jer smatram da sam jednom to možda nepotrebno uradila - poručila je za "Blic" Dušica i otkrila dalje planove.

- Pa nemam konkretno neki plan. Dobila sam dosta ponuda u proteklom periodu, pa ću razmisliti o tome šta meni odgovara. Moja ćerka sada pokreće svoj brend, želim njoj da pomognem i da joj se posvetim tako da imam pune ruke posla što se toga tiče.

Slične vesti: ​Dušica Jakovljević dobila otkaz na televizji ! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>