Region

Svet

Mirka Vasiljević otkriva zbog čega nije u braku sa Vujadinom Savićem: Sama sam kriva!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju četvoro dece, a najčešće pitanje koje im se postavlja je: Kada će svadba?

Mirka Vasiljević otkriva zbog čega nije u braku sa Vujadinom Savićem: Sama sam kriva! Foto: YouTube Printscreen/Pink TVOvom mladom paru koji uživa u svojoj ljubavi, prioritet nije nikada bio venlanje već da decu izvedu na pravi put, a poznata glumica često je isticala, kako parče papira u životu ništa ne znači. 

- Sama sam kriva što se još nisam udala - reklča je Mirka Vasiljević i objašnjava zbog čega nakon 15 godina veze, još uvek nije gospođa Savić.

- Naravno da želim venčanje i desiće se, ali moram da kažem da sam ja kriva što još nije došlo do toga! Vujadinu je važno da se to obavi, što se njega tiče, svadba može da bude već sutra! On bi posle nekoliko poziva organizovao sve, dok ja, kao svaka žena, ulazim u detalje, pa razmišljam i o boji salveta. Mada, kako sam starija, shvatam da je jedino bitno da nam svi dragi ljudi i naša deca budu tu, da se lepo provedemo i da napravimo uspomene, koje će da nam greju srce i dušu kad ostarimo. Oboje smo iz tradicionalnih porodica, tako da će svadbe biti, samo da se poklope sve kockice - javno obećava Mirka i dodaje da su joj svih ovih godina prioritet bile neke druge stvari, piše Informer: - Pošto je on i dalje u fudbalu, često je zauzet, ima samo dve pauze, u maju i decembru. Kad napokon dođe to slobodno vreme, više volim da otputujemo negde zajedno i da se posvetimo samo nama. Željni smo mira, da ne jurimo nigde, da ne gledamo na sat... I tako svaki put kažemo: "Još ovaj odmor", a onda još sledeći... Sve ostalo vreme čekam njegov karantin, pa utakmicu, pa brinem da li će pobediti... Takav život je neizvestan i turbulentan, stalno sam na nekom "čekanju" - dodala je. 

Mirka je otkrila i kakav odnos ima sa Vujadinovim roditeljima Duletom i Marinom Savić:

- Ja sam uz njih odrasla, u njihovoj porodici sam od svoje 19. godine, zaista se dobro poznajemo. Ukoliko dođe do situacije da mi nešto ne odgovara, ja im otvoreno kažem. Dule i ja smo sličniji, tako da odlično funkcionišemo, dok sa Marinom ima situacija kada se jedno misli, drugo se desi, treće se razume. Zato s njom više razgovaram, ali moram oboje da ih pohvalim da su mi velika pomoć oko dece - otkriva glumica i objašnjava kako se snalazi sa četvoro dece: 

- Nije jednostavno biti majka, morate da imate oči i na leđima. Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Danas je to veliki izazov, a ja se trudim da budem pre svega najbolja verzija sebe.

Slične vesti: ​Anđelina Džoli dala mudar savet svima onima koji prolaze kroz težak period!


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>