Region

Svet

Vladimir Radmanović opljačkan na Svetoj Gori?!

Vladimir Radmanović, poznati srpski košarkaš i NBA veteran, navodno je opljačkan na Svetoj Gori! Incident se dogodio tokom njegove posete manastiru Hilandar. Detalji istrage uskoro će biti otkriveni. Saznajte više o ovom šokantnom događaju.

Vladimir Radmanović opljačkan na Svetoj Gori?! Foto: Printscreen Youtube/Sport Klub






Poznati srpski košarkaš Vladimir Radmanović navodno je opljačkan na Svetoj Gori, u manstiru Hilandar.



Po pisanjima medija, poznati srpski košarkaš Vladimir Radmanović (43) doživeo je pljačku dok je boravio na Svetoj Gori, u manastiru "Hilandar", prenosi "Kurir". Incident se desio nedavno tokom njegove posete ovom istorijskom mestu, a navodno je već pokrenuta istraga.

Detalji ovog događaja, kao i šta se tačno desilo, biće verovatno poznati nakon sprovođenja istrage.






Radmanović, rođen u Trebinju, poseduje srpsko državljanstvo i ostavio je svoj trag kako u klubovima u Srbiji, tako i u NBA ligi gde je proveo značajan deo svoje karijere. 

U Srbiji je nosio dresove Crvene zvezde i FMP-a, a zatim je prešao u NBA gde je 2001. godine bio 12. pik drafta Sijetla. Igrao je pet sezona za Sijetl pre nego što je prešao u Los Anđeles Kliperse, Šarlot, Golden Stejt, Atlantu i Čikago. U proseku, tokom NBA karijere, beležio je 8 poena, 3,8 skokova i 1,4 asistencije po meču.

Njegov najveći uspeh u reprezentativnoj karijeri bio je osvajanje zlatne medalje sa Jugoslavijom 2002. godine u Indijanapolisu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir


>