Region

Svet

Saša Matić otkrio kako je izgledao prvi susret sa Marinom Tucaković!

Saša Matić  otkrio kako je izgledao prvi susret sa Marinom Tucaković, kada je došao kod nje da mu napiše pesmu.

Saša Matić otkrio kako je izgledao prvi susret sa Marinom Tucaković! Foto: YouTube Printscreen/Pink TV



Pevač Saša Matić je jedan od najboljih pevača na estradi. Iza njega su ostali brojni hitovi, a ostvario je mnoge saradnje sa kolegama i tekstopiscima. Sada je opisao kako je izgledala njegova saradnja i prvi susret sa Marinom Tucaković.

- To je bilo neke davne, 97. godine, Marina Tucaković i moj otac su išli zajedno u srednju školu. U to vreme su se baš družili. I jedan naš porodični prijatelj je pozvao Marinu i pitao je sećaš li se ti Zorana Matića. I ona se na prvi utisak nije se setila. Međutim mog oca su u školi zvali Mata. I onda joj on kaže, pa Mata, i tu se ona seti. I taj naš porodični prijatelj nam zakaže sastanak, a ona je njemu tada rekla, mogu oni da dođu, znaš, Simo, ali mi u principu ne radimo sa lošim pevačima. I on to prenese, a ja kažem idemo koliko sutra - rekao je Saša, pa nastavio...




- Prvi susret je bio za mene traumatičan, ne zbog Marine nego zbog četiri psa koja je u tom momentu imali u stanu. Kad sam bio klinac, mene je doga napala u Rimu na aerodromu i ja sam imao fobiju od pasa u to vreme. I mi dolazimo, zvonimo na vrata, ja čujem lavež i kažem ja ne ulazim ja ovde. Kažem, idemo mi, nema od ploče ništa, ne ulazimo ovde. Da bar čujem jednog, ja čujem jednog malog i tri velika. I otvori nam Dušanka, njena kućna pomoćnica, vrata i kaže joj tata moraćete da sklonite pse moj sin se plaši, i 'ajde, nekako su oni sklonili. Ali ja samo pitam jesu sklonili, i Marina kaže, jesmo ma 'ajde ulazi - kaže Sale i nastavlja: 

- Vidim ja nema pasa, dobro, opustio sam se ja tu i kreće razgovor. Ajde sad nešto da pevam, ja ne znam šta sam pevao, DŽeja, mislim i Dunav laže i ono, Živote ženo bez morala. I sad, pita Futa znaš li neki drugi žanr, znaš nešto makedonsko, kaže meni ćale, ajde Zajdi zajdi. Kažem ja Futi, pošto je svirao gitaru, daj mi be dur, a Futa razumeo da mu kažem de dur, i on udari akord de dur, ja kažem ne de, be, i on kaže Marini, Marina, bre, ovo je genije! I pita me jesi li apsolutni sluhista, ja kažem jesam, a kaže mi Futa da nema šta da pevam više, da je završena priča. I tako smo mi krenuli nekako, ali je bio uslov da ja završim srednju školu, pa da onda snimam.



- To je neka '96. godina, školovanje mi je trebalo do '99. Moj otac je znao da, ako ja krenem odmah u snimanje, da od moje škole nema ništa, da ću da se okrenem pevanju skroz. Žao mi je što nisam završio muzičku akademiju zato što što sam apsolutni sluhista i što imam znanje akademskog građanina. Da se vratim na temu, završio sam školu i onda je bilo sve spremno za prvi album, ali onda kreće ono nesrećno bombardovanje. E, posle toga 2000. ja ulazim u studio i 15. marta 2001. godine izlazi taj moj prvi album - ispričao je Saša Matić u "5cast"-u.

Slične vesti: ​Preminula Bojana Janković pre godinu dana doživela je veliku tragediju

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>