Style

Ljubav

Rijana neprepoznatljiva: Novi stil i potpuna transformacija! (FOTO)

Rijana je ponovo iznenadila sve koji je vole i još jednom pokazala zbog čega je svi smatraju ikonom stila.

Rijana neprepoznatljiva: Novi stil i potpuna transformacija! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/ Good Morning America



 Šetajući ulicama Londona, zasenila je svojom svežom promenom - novom bojom kose i šiškama. Ova nova boja, nekoliko nijansi svetlija od prethodne zlatno plave, isticala se uz jarko crvene usne i svetloroza rumenilo, stvarajući savršen spoj odvažnosti i elegancije.

Ali to nije sve što je privuklo pažnju tog dana. Rijana je nosila sako zelene boje, uparen sa tamnosmeđim kombinezonom, dok su je narandžaste sunčane naočare činile neodoljivo šarmantnom. Otkako je postala majka, Rijana je stavila udobnost na prvo mesto u svom stilu. Sa svojim partnerom, reperom A$AP Rokijem, dobila je sina RZA u maju 2022. godine i Riota u avgustu 2023. godine.




"Provodim vreme čuvajući decu", rekla je Rijana, "i onda se zapitam: 'Šta je najudobnija odeća koju mogu da nosim dok sam sa njima?' Mame u stvarnom životu su opuštene u odeći."

Iako je možda opuštena u svom stilu, Rijana je i dalje istinska modna kraljica. Pa čak i dok se šali da se oseća "ružno" pored svog partnera, koji je zvezda nove kampanje Bottega Veneta za proleće 2024. godine, ona ostaje neosporna zvezda ulice i crvenog tepiha.

Slične vesti: ​Kaja Ostojić zapalila Instagram provokativnim izdanjem (FOTO)

Viber

Autor: J.B
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>