Svet

Region

Majkl Džekson ponovo na meti! Traži se pristup njegovom krivičnom dosijeu!

Produkcijska kompanija Majkla Džeksona želi da blokira Wadea Robsona i Jamesa Safechucka da pristupe njegovom krivičnom dosijeu, jer veruju da traže slike njegovih intimnih delova.

Majkl Džekson ponovo na meti! Traži se pristup njegovom krivičnom dosijeu! Youtube/ Real Stories
Majkl Džekson ponovo na meti!


U novim sudskim dokumentima kompanije Kralja popa zatražile su da se zahtevi Wadea i Jamesa za pristup policijskim zapisima o MJ-u odbace - jer veruju da ova dva čoveka očigledno ciljaju da dobiju slike genitalija preminule zvezde.Wade i James - obojica su optužili MJ-a za se**ualno zlostavljanje dok su bili deca - tuže korporacije Majkla Džeksona, tvrdeći da su zaposleni pevača zapravo odgovorni što su dopustili navodno zlostavljanje koje su pretrpeli.Wade je prvo tražio podatke od Okružnog tužioca okruga Santa Barbara, Okružnog tužioca okruga Los Anđeles i LAPD-a 2017. godine ali je sud odbio njegov zahtev u julu 2018. godine. Međutim, sada je zahtev ponovo pokrenut kroz Wadeove i Jamesove odvojene slučajeve protiv kompanije Majkla Džeksona, MJJ Productions ... koji su dobili dozvolu da se nastave.Argument kompanije Majkla Džeksona je sledeći:


 WR i JS ne bi trebalo da imaju pristup pevačevim dosijeima - u meri u kojoj takvi dosijei još uvek postoje - jer bi verovatno uključivali fotografije golog tela Michaela iz istrage o seksualnom zlostavljanju dece iz 1993. godine.

Na kraju krajeva, smatraju da je to izvan dosega i nije relevantno za njihove trenutne pritužbe, i veruju da Majkl Džekson ima pravo na privatnost, čak i nakon smrti.


Kompanija je dodala: "Pokušaj tužitelja da dobiju ovu osetljivu, privatnu i irelevantnu informaciju preko prethodne odluke suda da obustavi postupak je posebno skandalozan." 

Noć koja je bila presudna! Haris i Melina imali svađu pred prijateljima


Wade i James su obojica detaljno opisali svoje optužbe protiv Michaela u HBO dokumentarnom filmu "Napuštajući Neverland." Njihove tužbe protiv njegove kompanije su prvobitno odbačene 2017. godine, ali su ponovo pokrenute na žalbu zahvaljujući nedavnom zakonu usvojenom u Kaliforniji.


Sada MJ-ova kompanija pokušava da ih spreči da praktično dođu do njegovih golih fotografija. Iako to direktno ne kažu u dokumentima - čini se da Majkl Džeksonova kompanija misli da bi obojica mogla pokušati da te slike objave javno, i žele da to spreče pre nego što se to uopšte dogodi.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: tmz

Povezane vesti:


>