Region

Svet

Tea Tairović u potpuno novom svetlu: Pokazala lice bez šminke i poslala snažnu porku (FOTO)

Pevačica Tea Tairović odlučila je da sa svojim pratiocima podeli fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke.

Tea Tairović u potpuno novom svetlu: Pokazala lice bez šminke i poslala snažnu porku (FOTO) Foto: Instagram printscreen/Tea TairovicPopularna pevačica na sebi ima neobavezno vezanu kosu i nosi slušalice, dok pozira hrabro sa longetom na ruci. Iako smo navikli da je viđamo u glamuroznim izdanjima na bini, Tea nam pokazuje da ima i svoju opuštenu stranu.

Podsetimo se, samo nekoliko sati pre velikog koncerta u Bosni, Tea je završila u Hitnoj zbog povrede, ali to nije sprečilo da pokaže svoju snagu i hrabrost.


Foto: Instagram printscreenI Tea Tairovic

- Prvi put za svojih nepunih 28 godina slomih ruku, ali vi znate da se vaša balerina ne predaje i ne prenemaže.Nekako, svake godine pred album mi se desi ponešto loše, a ovog puta je sve išlo neočekivano glatko da sam se prosto uplašila ( kad ono- međutim) neka, dobro je ovo - protiv malera. Šalu na stranu, povreda nije strašna, brzo se oporavljam i zato se dobro spremite za Orašje, Kumanovo, Pariz, Tuzlu, da igrate i pevate kao nikada do sada (ako mogu ja, možete i vi ) - napisala je pevačica, a onda i dodala:


Foto: Instagram printscreen/Tea Tairovic

"Ne odustajte… neko to negde gore možda gleda, piše… Voli vas T" - piše u njenoj objavi.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>