Region

Svet

Dara Bubamara otvoreno o razvodima svojih kolega: Zabolele su me Draganine suze, a Haris treba da bude dostojanstven (VIDEO)

U poslednjih nekoliko dana, medijska scena je uzburkana zbog dva glavna razvoda koji su uzdrmali estradu - razvod Meline i Harisa Džinovića te Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti nije samo sama činjenica razvoda, već i komentari poznatih ličnosti o ovim situacijama.

Dara Bubamara otvoreno o razvodima svojih kolega: Zabolele su me Draganine suze, a Haris treba da bude dostojanstven (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



 Folk pevačica Dara Bubamara iznenadila je mnoge svojim javnim izjavama tokom gostovanja u popularnoj emisiji "Amidži šou". Dok je nahvalila svog bivšeg muža, situacija je postala užarena kada se osvrnula na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, te zatim na odnos između Harisa i Meline Džinović.


- Možeš da imaš nekog normalnog muža...Sada sam imala period gde sam imala turneju u Americi, pa sam stala za odmor, tako da može. E sad, druge stvari su tu što se tiče muža u pitanju, na primer da li je psihički jak da li može da podnese taj tvoj posao i tako dalje...To je stvarno bio moj bivši muž, svaka mu čast, njega je bilo briga šta ko priča, šta ko kaže, mi smo imali druge probleme, manjak energije, ugasilo se nešto, ali mi jako dobro funkcionišemo - rekla je Dara, a onda se osvrnula na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića:

- Iskreno da ti kažem, što se tiče Dragane Mirković meni je jako žao, Dragana Mirković je velika zvezda, puni hale, lepa žena, velika, lepa i srećna budućnost je ispred nje, velika, zdrava i lepa deca. Bili smo zajedno na zimovanju, žao mi je jako i zabolele su me njene suze, ali onda razmišljam, Bože, pa nije kraj sveta. Kažem ti, dabogda svi bili kao Dragana Mirković. Ja žalim žene koje imaju 200 ili 300 evra platu, pa nemaju za svoju decu, razvode se i ne plaća im se alimentacija...Što se tiče Harisa, šta treba da slušamo ko je koga prevario?! Mislim da treba biti dostojanstven. Ne zameram nikome, jer smo svi drugačiji. Meni ako je teško, ja ću se kod kuće isplakati, ali meni moje dostojanstvo ne da da pričam o tome. Samo nek smo živi i zdravi...Ja sam sebi zaradila stanove i stanove, ali mi je najlepše bilo kada sam živela sa mamom, tatom i bratom u 33 kvadrata - rekla je Dara Bubamara.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>