Elita 7

Parovi

Tuga u Eliti: Mileni Kačavendi preminula majka (VIDEO)

Nije uspela da sačeka ćerku iz "Elite".

Tuga u Eliti: Mileni Kačavendi preminula majka (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/RTV PinkMajka Milene Kačavende, preminula je danas u Zemunskoj bolnici, a učesnici rijalitija ovu vest saopštili su članovi produkcije.

Iako je pre nekoliko dana izašla nakratko iz rijalitija, kako bi se oprostila od majke, Milena je ipak gajila nadu da će je ona sačekati do kraja Elite. U jednom trenutku dok je sedela sa ukućanima u dvorištu, član obezbeđenja joj je prišao i zamolio da pođe sa njim na kapiju. Učesnica rijalitija je shvatila o čemu se radi i odmah briznula u plač. Ostali takmičari prišli su da je zagrle i pruže joj utehu u ovom teškom trenutku, nakon čega se uputila na kapiju.
Nakon što je Milena napustila rijaliti, ukućani su ostali zatečeni. Vest o smrti Milenine majke, najteže je podnela Miljana Kulić, koja ujedno važi i za jednu od najemotivnijih takmičarki rijalitija.
- Došlo je obezbeđenje po nju i odmah je počela da plače. Bila je da je vidi, majka joj je bila u komi od Nove godine - dodala je Miljana kroz suze. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>