Elita 7

Parovi

Sita Ahmić se razbesnela pa poslala poruku svima!

Sesta Aneli Ahmić, Sita Ahmić, se razbesnela pa poslala poruku svima koji joj pišu! Ima kome će Aneli polagati račune... Čistite svoje smeće!

Sita Ahmić se razbesnela pa poslala poruku svima! Foto: Facebook
Sita se jedno vreme "ućutala" ali je sada rešila da se oglasi zbog poruka koje dobija u vezi svoje sestre Aneli, njenih svađa sa Janjušem i još žešćih svađa sa Majom Marinković:

"Dobronameran savet - bilo bi vam puno lepše kada biste pazili šta radite vi, vaša porodica, vaša deca. Sigurno bi uspeli da sprečite neke probleme kroz život koje ne vidite baveći se drugim ljudima, šta ko radi. Eto, na šta vam se životi svode." - napisala je Sita pa dodala sledeće:


"Ne brinite vi za Aneli, ona ako radi greške - ima kome će polagati račune. Vi se sekirajte za svoju gomilu smeća! Plus, čemu potreba da vi meni pišete šta radi moja sestra?! Znate li vi uopšte gde su vaša sestra, brat, majka, otac, a neki ne znaju ni gde su im deca. Čistite svoje smeće, drugi neka se bave svoji, gospodo." - smatra Sita Ahmić, a pre nje se oglasila i njihova majka kako bi stala u odbranu svoje ćerke.

 

Haris Džinović razočaran izdajom koju mu je priredila Melina! (VIDEO)Jasna Ahmić, Anelina majka, često se oglašava putem društvenih mreža, a sada je rešila da stane u ćerkinu odbranu.

Ona je, naime, objavila stare Majine fotke, gde je drugačije izgledala, budući da datiraju iz vremena pre brojnih estetskih operacija kojima se podvrgla, te ju je optužila da je seksualno uzbuđuje obedovanje ljudskog izmeta.

Koprofilija - to je onaj klip gde Maja Marinković g*vnara jede svoj izmet, imate klip. Znači, to je njen fetiš, koprofilija - napisala je Anelina majka na Instagramu.
Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>