Style

Ljubav

Ovan živahni znak zodijaka! Upoznajte njegovu ličnost!

Ovan živahni znak zodijaka koga ćete uvek primetiti, bilo da se zabavlja, radi ili odmara... Upoznajte njegovu jednostavnu i direktnu ličnost! 

Ovan živahni znak zodijaka! Upoznajte njegovu ličnost! Svet Plus





Ovnovi vole biti broj jedan, pa nije iznenađenje što su ovi odvažni ovnovi prvi znak u horoskopu. Smeli i ambiciozni, Ovnovi se hrabro upuštaju i u najizazovnije situacije (što je prikladno, budući da je deo tela povezan s Ovnom glava). Kao i njihove kolege vatreni znakovi, Lav i Strelac, Ovan je strastveni, motivisani i samouvereni lider koji gradi zajednicu svojim vedrim raspoloženjem i neumornom odlučnošću. 


Jednostavni i direktni u pristupu, često se frustriraju zbog iscrpnih detalja i nepotrebnih nijansi. Vole brze i prljave stvari, temperament koji se takođe odražava i u njihovim se**ualnim sklonostima. Ovan je kardinalni znak koji ne označava samo prolećnu sezonu već i ceo zodijački točak. 


 

Zvezde Granda: Sukob kakav do sada nismo videli! (VIDEO)









Astrolozi veruju da svaki znak uči lekcije koje su apsorbovali njegovi prethodni znakovi, kako radostne, tako i bolne. Međutim, u slučaju Ovna, nema nasleđene mudrosti: Ovan predvodi sa slepim optimizmom, probijajući se kroz život sa električnom radosti življenja koja savršeno dopunjuje njihovu karakterističnu impulsivnost.

Ovi vatreni znakovi razmišljaju nakon što skoče, što često rezultira lekcijama naučenim na teži način. Ovan predstavlja jedinstveni duh (dok Ovnov suprotan znak, Vaga, simbolizuje partnerstvo). Ovi ovnovi pridržavaju se filozofije "svako za sebe". Iako ovakva samostalnost može biti inspirativna, Ovnovi moraju paziti na sebične tendencije.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam su se još jednom oglasili! (VIDEO)








Ovaj znak vlada Marsom, dinamičnom crvenom planetom koja nosi ime po rimskom bogu rata. Stoga su ovi hrabri Ovnovi uvek naoružani i spremni za borbu. Ovan je poznat po eksplozivnom temperamentu, i iako njihovi ispadi ne traju dugo, definitivno je najbolje izbegavati vatrene ovnove dok se para ne rasprši. 

Ali kada ovi drski ovnovi nisu van kontrole, oni su vedri, pozitivni, zabavna stvorenja koja uživaju u životu punim plućima. Uvek možete primetiti Ovna kako se ističe na sportskom terenu, jurca niz auto-put, ili organizuje živahnu zabavnu igru... Prosto ga ne možete ignorisati šta god da radi.


NEDELJNI HOROSKOP

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: allure

Povezane vesti:


>