Svet

Region

Oglasila se Kejt Midlton: Dijagnostikovan joj je rak!

Oglasila se Kejt Midlton nakon nedelja spekulacija šta se sa njom dešava. Princezi je dijagnostikovan rak i podvrgnuta je terapiji.

Oglasila se Kejt Midlton: Dijagnostikovan joj je rak! Screenshoot/Instagram




Princeza od Velsa objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji, prenosi Dejli mejl.


 

Udaje se Branka Lazić, majka pevača Darka Lazića!








U emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Kejt Midlton je otkrila da je vest došla kao "veliki šok" i da su ona i Vilijam "činili sve što možemo da obradimo i upravljamo ovim privatno zbog naše mlade porodice ".


Video snimak pogledajte OVDE.




Kejt kaže da su ona i princ Vilijam objasnili situaciju svojoj deci Džordžu, Šarlot i Luiju, nakon "ogromnog šoka" zbog njene dijagnoze.

Princeza Kejt Midlton je ispričala kako im je rekla da joj je „dobro i da je svakim danom sve jača“ i da se „fokusira na stvari koje će mi pomoći da ozdravim“.

Ova 42-godišnjakinja je takođe otkrila da joj utehu pruža to što je njen muž pored nje i da oni čine „sve što mogu da ovo procesuiraju i reše privatno zarad naše porodice“.

Čitajte najnovije Google vesti OVDE



U televizijskom obraćanju buduća kraljica je otkrila da joj je dijagnostikovan rak nakon uspešne operacije abdomena u januaru i da su joj lekari savetovali da se podvrgne preventivnoj hemoterapiji.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>