Region

Svet

Dejan Milićević: Majo,vidimo se na sudu

Fotograf i režiser modnih spotova Dejan Milićević najavio je u direktnom TV prenosu, da će tužiti Maju Nikolić koja ga je prozvala da je u vezi sa makedonskim transvestitom Bokijem 13. Dejan se naljutio na pevačicu zbog pesme u kojoj je osim toga, bio predstavljen i kao žensko.

Dejan Milićević: Majo,vidimo se na sudu



"Na sudu ćete morati da dokažete sve što ste večeras rekli. Mnogo se radujem izlasku odavde Majo. Vidimo se napolju, urlao je Milićević, dok je najomraženiji par likovao zadovoljan efektom koji su izazvali. Jer, ako već moraju da po zadatku pišu pesme namenjene kraljici i kralju, nek to bude u njihovom stilu".

Neki od stihova Majine pesme, koju je nazvala "Vaše Veličanstvo kraljice Usranko I", glase: „A na Dvoru ljubav više nije tajna, nilskog konja voli nadzornica bajna.“ (Dejan Milićević je ovonedeljni nadzornik). A refren: „Nije sramota kakiti u krevetu ali tek kada pređete devedeset devetu.A što se tiče MIloša on je spevao: "U dvoru je ljubav na vidiku, kraljica se udvara nadzorniku.“

"Ma ja sam njih dvojcu srela još u Ušću u nekom butiku, kako kupuju zajedno. Još me je neka novinarka pitala da li znam da su njih dvoje u vezi. Ja sam joj rekla da ne znam jer me ne zanima. Ali ako jesu u vezi, Dejan je muško", pričala je Maja Milošu.

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>