Region

Svet

Nataša Šavija otkrila ko je muškarac koji je pretukao u stanu!

Nataša Šavija je ponovo pretučena, a sada je otkrila ko je muškarac koji je pretukao u stanu! Bukvalno me je proganjao, kaže ona...

Nataša Šavija otkrila ko je muškarac koji je pretukao u stanu! Screenshoot/Instagram




Šavija je ranije optužila Stefana Karića za nasilje, zbog čega se mesecima sude, a sada je ponovo pretučena od strane muškarca koga je smatrala drugarom.


Šavija se oglasila na društvenoj mreži Instagram i postavila stravične fotografije i navode da je ponovo pretučena. Kako Nataša navodi, muškarac je tukao u njenom stanu, zbog čega je morala da zove Hitnu pomoć, ali i policiju:



"Pokušala sam da odbranm drugaricu od tog čoveka, oteo mi je telefon i napao me fizički. Okupio se narod, dozivala sam pomoć. Oko nas je bilo dosta ljudi i niko mi nije pomagao, svi su samo gledali. Pokušala sam da ga oteram iz svog stana, međutim ponovo sam proživela isto. Danima ne smem da izađem iz kuće." - izjavila je Šavija za Alo! 


 

Olga Odanović: Džaba hijaluron i silikoni! Ništa ne pomaže!












Ko je muškarac koji je pretukao Natašu Šaviju i u kavim je odnosima sa njim:


"On mi je bio drugar, ali on mene nije tako gledao, bio je opsednut sa mnom. Bukvalno me je proganjao, pretio mi je i ucenjivao me više meseci." - rekla je Nataša Šavija za portal "Srbija Danas".


Šavija je objavila i snimak na kom se vidi da je brava polomljena, a potom i poruke koje je dobila od zabrinutih ljudi, koji su je zvali i proveravali u kakvom je stanju


 

Ako imate kovrdžavu ili talasastu kosu na pravom ste mestu!









Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>