Elita 7

Parovi

Marija Kulić prokomentarisala DNK test, pa oplela po ćerki!

Marija Kulić prokomentarisala je DNK test koji je potvrdio da Darjan Radomirović ima dete, pa oplela po svojoj ćerki Miljani. Ja mislim da bih je za kosu izvukla...

Marija Kulić prokomentarisala DNK test, pa oplela po ćerki! Screenshoot/Youtube


Darjan Radomirović, učesnik rijalitija "Elita 7", saznao je rezultate DNK testa, a potvrda da je otac devojčice za koju je sumnjao da je njegova, stigla je u Elitu. 

Marija Kulić je to kratko prokomentarisala pa se usmerila na komentarisanje ćerkinog učešća u rijalitiju: 


"Ne zanima me to, nek je sa srećom, zovite njegovu majku, ona treba da bude srećna što je dobila unuče, ja svoje unuče imam." - kaže Kulićeva i dodaje koliko je zgrožena ćerkinim pomirenjem sa Darjanom:"Bljak mi je to sve! Kakva noć, kakav dan?! Nigde i nikako tamo. Ona zna šta ja mislim, nemoj da se ona mnogo pravi da je nenormalna i blesava! Ona zna da ja ne opravdavam nju da ima odnose na televiziji, jer je majka, ima dete, žensko je, ćerka je, sestra je. Da nju familija gleda, više niko i ne gleda od rodbine niti mi iko šta govori, jer znaju da se ja zgražavam tim scenama." - priča Marija Kulić pa dodaje da bi volela da se njena ćerka ponaša po njenim pravilima:

 

Dejan Milićević o kajanju, robovanju i životu u Americi! (VIDEO) 

"Ja mislim da bih je za kosu izvukla iz kreveta kada bih ušla tamo da je vidim! Meni je to odvratno, rade svi, mene tuđa deca ne intresuju, to je njihov problem. Ja bih volela da se moje dete ponaša po mojim pravilima, ja sam konzervativna žena i patrijarhalno vaspitana. Ja sam bila mlada, pa gde god da sam otišla, ja sam vodila računa o mom ponašanju. Ja sam vodila računa i kako ću da sednem, nikada mi nije palo na pamet, a mogla sam da radim kao neke sve i svašta."Miljanu napolju momci ne interesuju:


"Ja kada sam zadovoljna sobom i svojim ponašanjem, može meni da priča ko šta hoće, ja znam da sam najbolja i mogu da kažem da sam žena koja nema grešku u životu...Ona za ta dva meseca što je napolju ne može dečka da nađe, niti je zanimaju muškarci. Što je najgore, ona se ne okrene niti spomene, niti kaže: "Jao što je lep momak", ne intresuje je, a tamo se ponaša kao da je ros**ja, kao one najgore ku**etine, zato me i boli duša. Ne može tako da izgubi svest o kamerama, šta god da uradi, mora da pomisli na Željka. Ja sam sa Željkom non stop, ona zarađuje za njega i drugačija je od mene mnogo."- smatra Marija Kulić, a onda se osvrće i na to šta će biti jedno dana kada Miljanin sin odraste:


"Znaš kako, treba da ima malo poštovanja i prema nama, ispada ovako samoživa, a nije, ispada da samo misli na sebe, da je boli uvo i za majku i za oca i za dete, a nije. Da li će neko sutra da mu u školi pusti snimak i da kaže: "Vidi šta je tvoja majka radila"?! Da ona ne razmišlja o takvim stvarima, a upravo sam joj to pričala da samo o tome vodi računa. Mada više Željka ne gledaju kroz nju, nego ga gledaju kroz mene."Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink


>