Style

Ljubav

Horoskop: Sledi snažna energija, Jupiter u tranzitu sa Mesecom!

Sledi snažna energija, Jupiter u tranzitu sa Mesecom! Ovo je vreme kada ljudi priskaču u pomoć onima kojima je to potrebno, pokazujući da su veći od svojih problema!

 Horoskop: Sledi snažna energija, Jupiter u tranzitu sa Mesecom! Svet Plus




Po horoskopu, odnosno astrologiji Jupiterovi tranziti umeju da utiču na međuljudske odnose, pa pogledajte da li ste pripadnik jednog od ova tri znaka horoskopa na koje će imati snažan uticaj...





Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna možda ne traže da budu heroji, ali će tokom Jupiterovog tranzita biti baš to - nada za nekoga u svom životu. Njihova prisutnost će biti od velikog značaja za nekoga ko se našao na stranputici, pokazujući put i pružajući ljubav i poverenje.










Vaga

Iako Vage obično ne vole da se mešaju u tuđe probleme, danas će shvatiti da je to neophodno. Njihova hrabrost će doći do izražaja kada spasu voljenu osobu od nesrećne sudbine, pokazujući da su spremne da preuzmu ulogu zaštitnika.



NEDELJNI HOROSKOP










Vodolija

Pripadnici znaka Vodolije će danas pružiti neizmernu pomoć prijateljima u rešavanju problema, što će rezultirati velikom zahvalnošću. Njihova želja da pomognu i pozitivna energija Jupitera pokrenuće ih da pokažu svoju spremnost da budu spasioci za druge.

Današnji dan nosi sa sobom potencijal za herojska dela, pokazujući da Jupiter u tranzitu sa Mesecom može inspirisati hrabrost i nesebičnost u međuljudskim odnosima.


Čitajte najnovije Google vesti OVDE

Ideje za pripremu POSNE HRANE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>