Lepota

Ljubav

Manekenka Gabija pokazuje trikove za savršeni mačkasti pogled!

Manekenka Gabija deli savete za fotografisanje kako bismo naučili kako da postignemo savršeni mačkasti pogled koristeći samo 3 proizvoda!

Manekenka Gabija pokazuje trikove za savršeni mačkasti pogled! Screenshoot/Youtube




"Zdravo svima, ja sam Gabija, a ovo je Nala, i danas smo ovde da vam pokažemo jedan od mojih omiljenih izgleda. Kako da napravite prelep mačkasti pogled, i ono što je sjajno kod ovog izgleda je što vam trebaju samo tri proizvoda. Dakle, hajde da krenemo!"




- Prvo što ćemo uraditi je tight lining, što znači da ćemo koristiti olovku za oči i pokušati da se što bliže približimo oku, i zaista pokrijemo te ivice, i popunimo bilo kakve praznine koje možda imate između trepavica. Stvarno preporučujem da ovo uradite prvo kako ne biste morali da dodirujete ajlajner kasnije. Ovo je zaista odlično posebno ako imate, kao ja, te praznine između gornje linije trepavica. Za ovo koristim Covergirl Ink It, u boji 230, olovku za oči koja se može izvlačiti. Dakle, ono što ćemo uraditi je da povučemo kapak na gore, i pokušamo da tight line-ujemo između tih trepavica. Sada ćemo tight line-ovati i donje trepavice. Pazite da pogodite unutrašnji ugao i ne ostavite praznine. I volim da ga nekako učinim tanjim u sredini, tako da se stvori efekat da je svu pažnju privukao ovaj ugao oka." - objašnjava ona.

Sledeći korak je da napravimo gornju liniju. Za ovo možete koristiti krem ​​ajlajner ili tečni ajlajner. Krem ajlajner je odličan ako želite da ga zamutite i omekšate tu liniju, ali ako želite nešto preciznije i oštrije, onda bih preporučio korišćenje tečnog ajlajnera. Što ću ja danas koristiti. Za ovo koristim Covergirl Get In Line tečni ajlajner, i to u boji 335, tamno braon. I sviđa mi se jer je malo mekši od čistog crnog, i to mi odgovara za oblik mog oka. Dakle, za ovo, počeću tako što ću napraviti krilo i oblikovati ga gde želim da bude. I kada imate taj oblik, možete ga popuniti. Moj savet za ovo, da vidite da li ste napravili dobru liniju, bio bi da zatvorite oko i pogledate kako izgleda oblik. Dakle, vidite kako izgleda prilično ravno, onda je to linija sa kojom sam zadovoljan."- priča Gabija i nastavlja:

"Sada ću nacrtati ostatak oka. Radim od spoljašnjeg dela prema unutra, i kako idem ka unutrašnjem uglu oka, volim da liniju napravim tanjom. Vidite kako je linija ovde mnogo tanja i postaje veća kako dolazi do drugog ugla.

 

Da li ste prehlađeni ili imate sezonsku alergiju?









I ovo je kako izgleda kada završite drugo oko. Potpuno obožavam ovaj tečni ajlajner, zapravo je moj lični izbor. Veoma je lako naneti, veoma je precizan, vrh od vune je odličan, i volim kako brzo se suši."


I sada poslednji deo koji ćemo uraditi za ovaj vrlo jednostavan mačkasti pogled je da koristimo maskaru. Za ovo koristim Great Lash od Maybelline-a, u boji tamno braon. Ponovo, volim da koristim tamno braon umesto crne jer nekako omekšava izgled. Dakle, ono što treba da uradite je da počnete od korena trepavica i trepćete dok nanosite. Sada, ne zaboravite ni donje trepavice.



I ovo je konačan izgled! 


Zapamtite, možete dobiti prelep i jednostavan izgled koristeći samo tri proizvoda, priča manekenka Gabija, a detaljno pogledajte u video snimku:

Čitajte najnovije Google vesti OVDE



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: walgreens

Povezane vesti:


>