Svet

Region

Bili Boldvin o Šeron Stoun: Imam toliko uznemirujućih i nastranih priča o njoj!

Glumac Vilijam Bili Boldvin odgovorio je Šeron Stoun na njene tvrdnje da ju je producent Robert Evans prisilio da spava s njim  kako bi hemija među njima bila bolja pred kamerama. Imam toliko uznemirujućih i nastranih priča o njoj ali sam ćutao...

Bili Boldvin o Šeron Stoun: Imam toliko uznemirujućih i nastranih priča o njoj! Screenshoot/Instagram




Šeron Stoun tvrdi ju je producent Robert Evans prisilio da spava s njim kako bi hemija među njima bila bolja pred kamerama, a njihove scene se**a u filmu "Sliver" iz 1993. što uverljivije.




"Nisam siguran zašto Šeron Stoun ne prestaje da govori o meni nakon svih ovih godina? Je li još zaljubljena u mene ili je i dalje poveđena jer sam bežao od nenog udvaranja? Pa nije li ona svojoj prijateljici Dženis Dikinson rekla: "Toliko će se zaljubiti u mene da će mu se zavrteti u glavi?" Imam toliko uznemirujućih i nastranih priča o njoj, ali ćutao sam. Mogao bih i ja da napišem knjigu o svemu, to bi moglo da bude zabavno." - objavio je Bili na društvenoj mreži X.










Svađu je za Daily Mail komentarisala i Klaudija Grin, u ime Dženis Dikinson:


"Koliko se sećam, Šeron mi to nikad nije rekla. Nisam sigurna zašto Bili Boldvin to sad spominje. Obožavam ih oboje, ali to se nikad nije dogodilo." - rekla je ona.

 

Proleće nam donosi jedan modni trend! Rajfovi su ponovo u modi! (VIDEO)








Robert Evans koji je preminuo 2019. godine takođe je bio producent u filmovima "Chinatown" i "The Cotton Club", a vodio je produkciju u Paramountu za filmove "Kum", "Dobar posao u Italiji", "Čovek zvan Hrabrost" i "Veliki Getsbi". "Sliver" je usledio nakon što je Šeron Stoun osvojila publiku u "Niskim strastima" 1992. godine.



Šeron Stoun do detalja je opisala kako je čovek koji je zvao na razgovor, bivši šef "Sonija", uz nju prislanjao svoj polni organ kada je otišla kod njega u kancelariju.


"Otišla sam u njegovu kancelariju, a to je bilo davnih osamdesetih pa je kauč bio na podu, sećate se toga? Bili su to oni vrlo niski divovski kauči i kolena su mi bila oko vrata jer sam tako visoka."- pričala je glumica. 

 

Zdravi međuobroci ako ste na dijeti! Držite glad pod kontrolom!








"On je šetao kancelarijom i delio mi komplimente. No tada je rekao: 'Pre nego što počnemo...' i izvadio polni organ iz pantalona prava pred moje lice. Bila sam mlada i nervozna, a moja reakcija na stres tada je bila smeh. Histerično sam počela da se smejem i plačem u isto vreme, nisam mogla da stanem. Shvate ljudi da to nije normalno i u trenutku od šoka ne znate kako da reagujete. Ko zna u kojoj meri se to u svetu dešava! On nije znao šta da učini, pa se, naravno, obukao i otišao iz prostorije. Na kraju me njegova sekretarica ispratila. No ovo nije bilo jedino čudno iskustvo u mojoj karijeri."- završila je Šeron Stoun. 



Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>