Region

Svet

Milica Gutović odgovorila onima koji je optužuju!

Ćerka glumca Laneta Gutovića, Milica Gutović, odgovorila je onima koji je optužuju da nije bila u kontaktu sa ocem. Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata, kaže ćerka poznatog glumca.

Milica Gutović odgovorila onima koji je optužuju! Foto: Facebook





Posle loših komentara pojedinaca da je zapostavljala oca Milana Laneta Gutovića za njegovog života i da nije bila uz njega u bolesti, Milica se ponovo oglasila na svom Facebook profilu:



"Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu što uopšte ne odgovara istini.

Moj otac je bio vrlo plemenit čovek. 

Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. 

Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim organima." - napisala je Milica Gutović i dobila podršku svojih prijatelja ispod objave.

Čitajte najnovije Google vesti OVDE




 

 

Pravila za Vaskršnji post koji počinje 18. marta 2024. godine!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>