Region

Svet

Sara Reljić imala saobraćajnu nezgodu! Auto je potpuno uništen!

Pevačica Sara Reljić imala je saobraćajnu nezgodu ali se dobro oseća! Auto je potpuno uništen i kako kaže dobro je da su ostali živi.

Sara Reljić imala saobraćajnu nezgodu! Auto je potpuno uništen! Screenshoot/InstagramSara Reljić doživela je tešku saobraćajnu nezgodu i kako kaže za domaće medije, dobro da je ostala živa. Nezgodu je doživela po povratku sa nastupa, a trenuto se dobro oseća.


"Imala sam saobraćajku, okej sam sada se dobro osećam samo je auto potpuno uništen. Neki radovi na putu su bili, nije bilo osvetljeno naleteli smo na to na neki metal, dobro smo živi ostali. Nedelju dana pre nas, neki ljudi su tu poginuli, stvarno je sreća što smo ostali živi."

 

Zdravi međuobroci ako ste na dijeti! Držite glad pod kontrolom! 


Pevačica Sara Reljić se oglasila i na svom Instagramu profilu i objasnila kako se oseća posle nesreće koju je doživela, ali i kakve povrede ima:


"Dobro sam, ne brinite se. Zapravo sutra odrađujem preglede, ali za sada sve deluje okej. Osim leve ruke naravno. Nešto me neće sreća sa tom levom rukom. A auto, pa dobro…bilo je vreme da se menja."

Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>