Region

Svet

Haris Džinović: Uglavnom prevareni muž zadnji sazna!

Melina Džinović prevarila je supruga Harisa sa bivšim fudbalerom, što je sada potvrdio i on. Uglavnom prevareni muž zadnji sazna, kaže pevač.

Haris Džinović: Uglavnom prevareni muž zadnji sazna! Screenshoot/Instagram




Haris i Melina nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, odlučili su da stave tačku na svoju brak i razvedu se. Vest je odjeknula poput bombe u domaćim mediima i javnosti uopšte, i tako izazvala brojne reakcije i komentare. 


Spekulisalo se koji bi mogao biti razlog njihovog rastanka, međutim, kako je Republika pisala, u njihov brak se umešala treća osoba, što je sada potvrdio i Haris Džinović


Haris je u nedavnoj izjavi za hrvatske medije otkrio da je zbog Melinine prevare odlučio da stavi tačku na svoj brak, ali da mu rastanak s njom i nije toliko teško pao.

"Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao." - rekao je Haris, pa otkrio šta misli pod tim:



"Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom."



Haris tvrdi da ga rastanak nije slomio ali njegova deca to nisu dobro podnela:


"Inače bih sedeo u kući, tugovao, ne bih pevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smejao... Deca su poprilično velika, ali nije im to lako palo." - prenosi Magazin.








Melina Džinović je već izvestan period u emotivnom odnosu sa jednim bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspešnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu, pisala je Republika:

"Melina je već duže vreme u šemi sa jednim bivšim fudbalerom koji je ranije igrao u našoj reprezentaciji. On se sada bavi biznisom, i to u inostranstvu, gde ima unosne poslove. Varala je Harisa i to traje već neki period, ali su sad odlučili da konačno stave tačku na brak, koji je ionako već bio na klimavim nogama. Haris je napustio porodičnu vilu, a Melina je tamo ostala sa decom." - ispričao je izvor za pomenuti portal.
 

Jovana Jeremić uputila poruku muškarcima u vezi 8. marta!


Čitajte najnovije Google vesti OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>