Ispovesti

Ljubav

Strašna životna priča žene koja se nije navikla da živi među ljudima!

Javnost je ostala bez teksta na vest da je devojčica naga odrasla u šumi... Ovo je strašna životna priča žene koja se nikada nije navikla da živi među ljudima!

Strašna životna priča žene koja se nije navikla da živi među ljudima! Svet Plus






Rocham Piengeng imala je tek osam godina kada je, zajedno sa sestrom, nestala dok su čuvale bivole u kambodžanskoj prašumi, nakon čega su se izgubile. Roditeljima je nestajala svaka nada da će ih ponovo ugledati, sve dok se, posle gotovo dvadeset godina, iznenada nije pojavio trag o Rocham.

Nakon dugih 18 godina, tačnije 23. januara 2007., jedna gola devojka pojavila se iz prašume u provinciji Ratanakiri, kradom uzimajući hranu od seljaka. Kada je seljak primetio nestanak hrane, krenuo je u potragu za lopovom, ali je umesto toga naišao na devojku bez odeće u šumi. Nakon toga, odmah je obaveštena policija. Devojku je jedna od lokalnih porodica prepoznala kao Rochom Piengeng, svoju davno izgubljenu ćerku, prepoznajući je po ožiljku na leđima. Međutim, njena sestra nije pronađena.


 

Književnica Vedrana Rudan: Pokušala sam da ubijem oca!








Rochom je, kako se čini, nekako uspela preživeti u neprohodnim uslovima džungle. Eksperti su vredno radili s njom, pokušavajući je reintegrisati u društvo. Uspela je naučiti nekoliko osnovnih reči poput "majka", "otac", "bol u stomaku", ali ostatak njenog govora bio je nerazumljiv. Kada bi bila gladna, samo bi pokazivala na usta.


 

Klinička smrt i prekretnica u životu! Bizarni detalji!









Većinom se kretala puzeći i odbijala je nošenje odeće. Nažalost, nikada se u potpunosti nije navikla na ljudsku zajednicu i u maju 2010. je ponovno pobegla u šumu. Od tada se o njoj ništa ne zna, iako se povremeno pojavljuju nejasni izveštaji od lokalnih stanovnika koji tvrde da su je videli. Ipak, već 13 godina nema pouzdanih informacija o njoj.


Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>