Style

Ljubav

Astrologija: Koridor pomračenja otvara knjigu sudbine!

Koridor pomračenja od 25. marta do 8. aprila 2024. godine otvara knjigu sudbine, predviđa astrologija. Naime, ruski astrolog Julija Lifanova otkriva šta nas sve čeka u ovom sudbinskom periodu.

Astrologija: Koridor pomračenja otvara knjigu sudbine! Svet Plus

Mart 2024. godine počinje prilično „tromo“ zbog položaja Sunca u znaku Riba, ipak kraj meseca će nam pokazati da se život brzo i smelo menja. 


Stvar je u tome što će se od 25. marta do 8. aprila Koridor pomračenja odvijati na osi Vaga-Ovan, koja je tradicionalno odgovorna za diplomatiju i aroganciju, odnose u paru i sa samim sobom. 

Slučaj pronalaženja ravnoteže u zajednici neće biti ništa manje važan od sebičnih i odlučnih akcija u korist vaše lične budućnosti.

Najmoćniji koridor pomračenja, koji nastaje pod uticajem zvezde Baten Kaitos, jeste slučaj kada promene i same okolnosti "upadaju" u život, a događaje možemo da kontrolišemo samo svojim odnosom prema njima. 


 

Hrkanje je pojačano tokom zime ali postoji način da prestanete!


Astrološkinja Julija Lifanova otkriva šta nas sve čeka u ovom sudbonosnom periodu:25 - og marta biće pun Mesec i pomračenje u znaku Vage, što će razjasniti neke odnose, partnerstva ili dogovore. 

Na taj dan mogu biti potpisani važni papiri, ali mogu imati pečat tajnosti ili nešto što je isključivo vezano za zatvaranje prošlih slučajeva.

Nema energije novog početka, pun mesec je kraj ciklusa, pa će 25. mart biti finale. 

Možda će se rešiti neka situacija ili zadatak koji je počeo u vašem životu 14. oktobra 2023. godine.

Za mnoge će pun mesec i pomračenje u Vagi biti nostalgične prirode iz više razloga:

 Javlja se u čvoru prošle karme

 Dispozitor Pomračenja, Venera, biće u Ribama, između Neptuna i Saturna, što ukazuje na duboku emotivnu povezanost u vezi sa nekim iz prošlosti. Osećaćete se kao da zatvarate poglavlje u svom životu, ali postoji mnogo događaja, odnosa i okolnosti koje su vam važne. Osećaćete se kao da se dugo rastajete sa nečim što vam je bilo veoma važno. Na primer, završetak važne veze koja je bila neverovatno bliska i karmička. Ovo se odnosi ne samo na romantične veze, već i na posao i prijateljstva. 

Ovo su važne stvari za detoksikaciju! Izbacite sve loše iz organizma!
Pomračenje i mlad Mesec u Ovnu 8. aprila biće dinamičnije prirode, više usmereni na buduće karmičke zadatke. Ovan je znak koji je odgovoran za početak procesa, izbijanje, određeni brzi razvoj događaja, koji će vam omogućiti da otvorite novo poglavlje u svom životu.

Veoma je važno shvatiti da će tokom događaja na nebu većina planeta biti u znaku Ovna (Mesec, Sunce, Venera, Hiron, Merkur), ali će dispozitor Mars biti u jasnoj konjunkciji sa planetom zakona i karme, Saturnom. 

Početak veze, rada, projekta itd. imaće karakter, kao da sama knjiga sudbine ispisuje novo poglavlje o vašem životu!

Pošto će Merkur biti u retrogradnoj fazi u vreme pomračenja, svi poduhvati će biti ponovo preduzeti. Ali, hrabar početak i „preuzimanje“ inicijative su ovde neophodni, pa ne oklevajte i počnite nešto novo.
Uticaj zvezde Baten Kaitos na pomračenje 8. aprila

U astrologiji veliki uticaj ima i položaj udaljenih fiksnih zvezda tokom događaja, jer one mogu uticati na formiranje energije događaja. Tokom pomračenja u Ovnu, između Sunca i Merkura biće zvezda Baten Kaitos, koju su arapski astrolozi nazvali „Trbuh kita” zbog svoje nezasite i upijajuće energije. Veruje se da njeno prisustvo u pomračenju može doneti drastične i prilično smele događaje. Oni ne moraju nužno biti agresivno-negativne prirode: Baten Kaitos može da stvori tok događaja zbog neke osobe ili grupe ljudi.

U onom trenutku kada vam se učinilo da se sve dovodi u red, dogodi se neka neočekivana promena. Uticaj Baten Kaitosa može se manifestovati u iznenadnoj promeni mesta stanovanja, putovanjima, usponima i padovima u karijeri.

Važno je da u konjunkciji sa Merkurom ukazuje na pronicljivost, asertivnost i pokazane kvalitete lidera u izabranom poslu. To znači da se u vreme pomračenja 8. aprila u vašoj orbiti može pojaviti vatrena i aktivna ličnost. Na primer, na poslu će se pojaviti neki arogantni kolega, a vi samo pratite razvoj događaja, nije sve tako loše kao što se čini na prvi pogled.

NAJNOVIJE GOOGLE VESTI.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>