Region

Svet

Milena Ćeranić izazvala buru, a onda se oglasila Nataša Rajić!

Pevačica Milena Ćeranić izazvala je buru, kada je u jednoj emisiji govorila o ženskim grudima, a onda se oglasila Nataša Rajić! Ne pravite od žena objekte!

Milena Ćeranić izazvala buru, a onda se oglasila Nataša Rajić! Screenshoot/Instagram





Milena Ćeranić je gostovala kod Goce Tržan u emisiji, a njen komentar o prirodnim grudima izazvao je mnogo komentara.



"Grudi... Ja sam videla razne grudi. Pre operacije, kad padnu, posle velikih kilaža. Još ružnije su tubularne, kao dva miša stvarno. To mi je, recimo, ružnije od palih grudi." - pričale su Milena i Goca Tržan u emisiji "Ako progovorim".




"Najlepše grudi su zdrave grudi", 

"Strašne grudi koje su pale... Strašna koža koja se izborala... Strašna kosa koja je seda... Strašna majka koja te rodila i na tim grudima dojila i nad tobom noćima bdila, pa malo osedela i od života izborala?" 


"U zemlji gde se toliko žena bori sa karcinomom dojke, na ovakav način pričati...", 

"A ovo pevaljke više ne poriču kako su radile estetske zahvate, nego sad pljuju po onima koje nisu?", 

"Koja je poenta ovog sablažnjavanja? I šta sad, ko ima ružne grudi, treba da se baci sa zgrade?", 

"Da li bi muškarci u emisiji pričali na ovaj način o intimnim delovima svog pola? Ja još nisam tako nešto ni čula ni pročitala. Mnogo je tužno što žena ovako priča o ženi, mnogo", bili su samo neki lavine komentara.

 

Jednostavan recept za ledene kocke sa višnjama! (VIDEO)










Sada se na svom instagramu oglasila motivatorka Nataša Rajić:


"Žene ne treba da dele žene na one sa dobrim i one sa lošim grudima. Ništa manje, niti više, vredne nisu, one sa malim, nesrazmernim, tubularnim, velikim, opuštenim, niti one sa implantatima. Niti one koje su ostale bez dojki, zbog bolesti. 

Neukusno je da žena koja ima kakve god od navedenih grudi dobije komentar "fuj, ružnije, najrzužnije...". Da li ću uraditi implantati i rekonstrukciju ili ostaviti grudi da budu male, opuštene, kakve god, nije ničija tema za komentarisanje u negativnom smislu. Grudi nisu merilo ženine vrednosti. Ne pravite od žena objekte."
- poručila je Nataša putem svog Instagrama.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>