Elita 7

Parovi

Samir Ramović ubeđen da je Milena Kačavenda zaljubljena u njega! (VIDEO)

Samir Ramović ubeđen je da je Milena Kačavenda zaljubljena u njega, pa je otišao u Rajski vrt kako bi tražio da mu se ispuni želja u vidu poklona za Milenu...

Samir Ramović ubeđen da je Milena Kačavenda zaljubljena u njega! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Ramović je došao u Rajski vrt kako bi zamolio Drvo mudrosti da Mileni Kaćavendi spremi korpu cveća sa njegovim stihovima za 8. mart.



"Izrazio sam želju da Milena dobije korpu za osmi mart u nekoj korpi i da piše želi ti srećan 8. mart tvoj Samir, smislio bih ja i neki stih." -rekao je Samir.



Kako se Samir Ramović oseća povodom Milene otkrio je u Rajskom vrtu:


"Ja se uvek vraćam na nju, ona je uvek prelepa žena, mene nikad ne bih zainteresovala neka žena osim nje, šest meseci gledaš nekoga ovde i nije to odma zaljubljivanje. To su pomešana osećanja zbog ovog prostora i ona tako nekad mene podbode i ja u toj svađi vidim da nećemo pričati mesec dana, ja želim u tom trenutku barem u svađi da razgovaram sa njom. 


Žao mi je bilo osećao sam se teško, tad sam delovao loše u njenim očima jer se ona trudi da stavi do znanja da ništa ne oseća prema meni, ja shvatam da se ona ponese zato što je povređena, a može da te povredi samo neko do koga ti je stalo.

Ovde smo stalno upućeni jedno na drugoga i privlači me u svakom smislu te reči. Čim je ona ušla u diskoteku kao da je neko bacio čaroban štapić i odma je bila bolja atmosfera.
" - ispričao je Samir.


 

Velike, pozitivne promene: Lav, Vaga, Škorpija i Ribe!










Kog datuma je osmi mart? -pitalo je drvo.


"Osmog marta sam hteo da stigne korpa za nju, ona voli i tompuse da nam donesete i neko vino ili šampanjac pa da ja napišem i neke stihove da se to stavi na korpu. Imam ideju i za neku majicu pošto ja govorim nisam ja budala kao ja kad izgovorim meni je to slatko pa da piše - nisam ja pjana budala samo mi srce krvari.-" -rekao je Samir.



Šta bi ti uradio za tu nagradu? Mogao bi sad da odeš da popričaš sa Milenom Kačavendom - pitalo je Drvo.


"Sad bi to bilo nezgodna situacija jer je ona za rulet stolom pa je nervozna. Znači kuku moram sad da idem, na*ebao sam sad jer ona misli da sam ja popio svakog utorka i ako priđem ona će da misli da sam pijan i da nemam prava osećanja." -rekao je Samir Ramović.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>