Region

Svet

Amar Gile ispričao koliki problem mu je napravila Nataša Radan!

Pevač Amar Gile konačno je progovorio o navodnoj aferi sa bivšom zadrugarkom i ispričao koliki problem mu je zapravo napravila u porodici.

Amar Gile ispričao koliki problem mu je napravila Nataša Radan! Screenshoot/Instagram




Nataša Radan bila je učesnica rijalitija "Zadruga" gde je tvrdila da je bila u vezi sa Amar Giletom, a sada je pevač gostovao u emisiji "Ami G show" gde je pomenuo upravu tu situaciju kada mu je postavljeno pitanje o najčudnijoj situaciji koju je doživeo od neke obožavateljke:


"Bila je jedna takmičarka u rijalitiju. Ona je meni cveće donosila na binu, javljala se meni. Napravila mi je ozbiljan problem u porodici. Moja žena nije poverovala u to što je ta devojka govorila. Nije me ostavila." - istakao je Amar Gile, a mediji su tada prenosili vest da je Nataša razvela pevača.









Dugo se pisalo o odnosu rijaliti učesnice Nataše Radan i pevača Amara Gileta, pa i u Beloj kući "Zadruge", gde je ona uglavnom sve negirala o njihovoj vezi, da bi nakon izlaska iz rijalitija sve potvrdila, te priznala da su se viđali dok je on bi u braku.


Amar je i tada u jednoj emisiji rekao da ga je proganjala jedna bivša učesnica rijalitija i da se jedva "otkačio" od nje. Iako on nije imenovao rijaliti učesnicu, Nataša Radan se očigledno pronašla i nije mogla da ostane imuna na ovakve reči.

"Nema potrebe da se pere više i prebacuje sve na mene, da ja ispadam paćenica, mislila sam da je drugačiji, sada vidim da je isti kao i drugi. Nikada ga nisam proganjala, niti je meni bila potrebna reklama preko njegovog imena. 

Dok sam ja bila "bolesnica" u Zadruzi, on je gledao moje storije na fan stranicama, imam i dokaze. Bolje neka pazi šta priča o meni, jer sam ja spremna na suočavanje, kada god poželi. Želim da se stavi tačka na ovu priču."
- rekla je Nataša vidno ljuta, nakon što je on za Kurir rekao da ga je bivša učesnica rijalitija proganjala.








O Nataši Radan se puno pisalo i kasnije, kada se pojavila ošišana na ćelavo pa je o tome govorila kao o nečemu što je morala da uradi ili sama ili da to uradi njen momak:


"Imala sam opciju ili da se ošišam sama ili da to momak uradi. Bio je nasilan prema meni i nisam imala izbora. Nažalost i dalje sam sa njim u vezi. Plakala sam dok sam se šišala, bilo je jezivo, izbegavam da vidim svoj lik u ogledalu. Ovo je užas i pakao od života." - rekla je Nataša Radan pa dodala:



"Govoriću iskreno, ja sam neko ko je pokušao sebi da oduzme život. Ja jesam zaista imala teško detinjstvo. Mislim, teško... Imala sam ja majčinu ljubav, imala sam takođe i sve što mi je bilo potrebno, nikada meni ništa nije falilo, sem oca, ali nekako ta žal i ta bol je toliko jačala u meni, da ne umem to ni da objasnim. Međutim, bio je period u mom životu kada sam bila srednja škola, kada sam počela sa izlascima, sa nadogradnjom kose, sa šminkanjem. 

Da su vršnjaci krenuli mene iza leđa da nazivaju pogrdnim imenima, da mi lepe neke etikete koje zaista nisu obeležavale moj život. To je bio momenat kada je meni samo pala roletna i kada sam bila u toj nekoj fazi depresije, da ja nisam razmišljala ni o kome, a najmanje eto o sebi da sam samo poželela da me nema. 

Popila sam brdo nekih tableta, za smirenje, za srce, ma sve sto sam pronašla sve sam uzela. Poznajem takođe i dosta ljudi koji su pokušali to isto, samo mislim da kod nas generalno u Srbiji je ovo tema o kojoj se malo govori s obzirom na ozbiljnost teme i problema pogotovo sada nakon korone, sve više je depresivnih ljudi."
- ispričala je Nataša tada za domaće medije.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>