TV Show

Parovi

Anđela Đuričić i Filip Car organizovali susret!

Anđela Đuričić i Aleksandra Nikolić izazvale su pažnju javnosti nedavno kada su se srele na kafi i taj trenutak podelile na Instagramu. Sada su Anđela Đuričić i Filip Car organizovali susret ali tu će biti još neko...

Anđela Đuričić i Filip Car organizovali susret! Screenshoot/Instagram




Dugo se spekulisalo o susretu Anđele i Aleks, a sada je usledilo novo iznenađenje. Anđela je najavila dolazak u emisiju Filipa Cara, koja će se na TikToku održati večeras u 20 časova, kako je i sam Filip potvrdio.



"Znate da ne idem po emisijama i ne dajem intervjue, mojom odlukom da se povučem, međutim, kod mog brata ću uvek biti rado viđen gost." - napisala je Anđela Đuričić, pa najavila svoje gostovanje u emisiji.



Đuričićeva neće biti sama... Pored nje, u Filipovoj emisiji gostovaće i sestra Aneli Ahmić, Sita, koja će otkriti nove detalje o odnosu Aneli i Asmina Durdžića, pa odgovoriti na brojne komentare i optužbe. 


Anđela Đuričić i Sita će večeras biti potpuno iskrene, a Filip Car je spremio zanimljiva pitanja za njih, te će publika imati priliku da čuje sve o čemu su obe dugo ćutale.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>