Region

Svet

Haos u hrvatskim medijima zbog pesme za Evroviziju!

Haos u hrvatskim medijima zbog pesme za Evroviziju! Oni su sinoć izabrali predstavnika za Evroviziju, koja će se u maju mesecu održati u Malmeu, a pobedu je odneo Bejbi Lazanja sa pesmom Rim Tim Tagi Dim.

Haos u hrvatskim medijima zbog pesme za Evroviziju! Screenshoot/Instagram





Bejbi Lazanja je sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" dobio najviše poena publike i žirija, a na sceni se pojavio sa šminkom, u kostimu sa lancima.



Marko Purišić, osvojio je ukupno 321 bod i to čak 247 od publike, a tamošnja publika oduševljenja je njegovim nastupom, iako ističu da je organizacija na Dori mogla biti mnogo bolja.


Mediji u Hrvatskoj nemaju baš lepe reči za produkciju koja je bila zadužena za pomenuto muzičko takmičenje, a u jednoj od rečenica navode da snimci sa Dore "izgledaju kao da ih je snimila svadbena kamera".







Kako je piše dalje "Index", da Bejbi Lazanja ima produkciju kakvu imaju Šveđani ili Srbi i da je HRT na vreme prepoznao pesmu, svi bismo se brinuli kako će organizovati Evroviziju u Zagrebu.

Srbija u narednim danima bira svog predstavnika za "Evroviziju", a prvo polufinale muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju", zakazano je za 27. februar sa početkom u 21h na RTS-u.


Najnovije Google vesti.


Hrvatski fudbaler Dejan Lovren, negativno je komentarisao Bejbi Lazanju na instagramu:



"Ubedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj."


Reakciju na njegov komentar je imao i Bejbi Lazanja, koji nije želeo da se svađa sa fudbalerom:

"Nije moj cilj da ispadne tako. Nadam se da će se "potruditi" da me upozna i da vidi da sam baš suprotno od toga." - rekao je on, pa dodao:

"Vera mi je najvažnija u životu. Vera i porodica. Volim svoju porodicu, s njima sam u dobrim odnosima." - rekao je Bejbi Lazanja za hrvatske medije.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>