Elita 7

Parovi

Prepucavanje porodice Šparavalo i Pavlović! Posledice će biti ogromne!

Počelo je prepucavanje porodice Šparavalo i Pavlović! Posledice će biti ogromne po Anđelu smatra Svetlana. Ona mi ne deluje kao tip devojke koje se sviđaju Bojani, i ne verujem da ta veza ima budućnost...

Prepucavanje porodice Šparavalo i Pavlović! Posledice će biti ogromne! Screenshoot/Instagram

Sestra aktuelne učesnice rijalitija "Elita" Bojane Pavlović, Svetlana Pavlović, oglasila se za Pink portal i tom prilikom progovorila o odnosu njene sestre sa Anđelom Šparavalo. 


Svetlana smatra da Anđela nije njen tip devojke ali da je sa njom iz poštovanja prema tome što je javno priznala roditeljima i celoj naciji simpatije prema Bojani. Takođe je žestoko odbrusila Anđelinim roditeljima, rekavši da ne razume način na koji se ponašaju prema svojoj ćerki i da nemaju racionalne stavove i način na koji su vaspitavali dete.
Anđela Šparavalo nije njen tip"Videla sam da je Bojana rekla da ne želi više da bude sa Anđelom u odnosu, zbog nekih stvari koje joj jako smetaju, i ja je razumem, poznajući Bojanu iznenadilo me je jako da je uopšte ušla u vezu sa Anđelom. Ona mi ne deluje kao tip devojke koje se sviđaju Bojani, i ne verujem da ta veza ima budućnost, i mislim da bi Bojana kao starija,zrelija i stabilnija osoba, na prvom mestu zbog te devojke koja je bila izuzetno hrabra i priznala ljubav prema Bojani, a retko koja Bojanina devojka se usudila da prizna to svojoj porodici i prijateljima, a Anđela je priznala celom svetu, i mislim da je to za poštovanje."- smatra Svetlana pa dodaje: 


"Trebala bi da odluči šta želi sa Anđelom, i da preseče, ili ništa, ili se u potpunosti prepustiti, jer je ova situacija najgora po tu devojku, Bojana će izaći iz Elite i bez problema nastaviti sa svojim životom, a posledice po ovu devojku će biti velike, što se mene tiče da njih dve nikad više ne budu zajedno ili da provedu ceo život zajedno, ja bi Bojanu u njenim izborima uvek podržala, jel je život jedan, i čovek treba da sluša svoje srce."Kada je u pitanju porodica Šparavalo, Svetlana Pavlović ih nije štedela:

"Što se tiče Anđelinih roditelja, čula sam šta su izjavljivali, prijatelji mi pošalju, ja još uvek nisam majka, ali se nadam da ću uskoro biti, jer mi je to velika želja, i kad budem imala dete, trudiću se da ga naučim da na prvom mestu bude čovek, da poštuje ljude, bez obzira na boju kože, nacionalnost, seksualno opredeljenje, već samo da nauči da pravi razliku između dobrih i loših ljudi. Trudiću se da ga naučim poštenju, iskrenosti, dostojanstvu, da čuva svoj moral i čast, da ga ne stavlja drugima na tacnu, i još znam sigurno da se neću služiti emotivnom manipulacijom prema svom detetu kao sredstvom za postizanje nekog svog viđenja kako bi volela da on živi, jel to ne može biti normalno, niti ispravno, jel ako moje dete krene lošim putem i nema dobre ljudske osobine, to neće biti njegov neuspeh, nego na prvom mestu moj, ja mogu da razumem roditeljsko neslaganje, ali se to ne iskazuje na način na koji oni to rade. Vređanje ne bi komentarisala, mislim da bi morala da se spustim na taj nivo, a to ne želim."
-dodala je Svetlana.


Oglasila se nakon svega, majka Anđele Šparavalo:

"Naravno da će biti posledica na moje dete koje je ovo zlo od Bojane navlačila svesno dva meseca da je upropasti. Vidim kako nije njen tip, ipak je Bojana starija i namazanija, da oće da se skloni od nje, ona bi se sklonila, ne nego je svesno upropašćuje." - smatra Aleksandra Šparavalo pa se obratila Bojaninoj sestri:


"A ti, Svetlana Pavlović, tvoja sestra svesno upropašćuje život mladoj devojci, zato će moje dete imati posledice od ovog zla, a ne od nas. Znaš ti dobro kakvu sestru imaš, zlo koje u životu nisma videla." - završava majka Anđele Šparavalo.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.

Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>