Region

Svet

Savo Perović umalo iza rešetaka u Dubajiu!

Nikada nisam bio uhapšen, kaže pevač Savo Perović ali je malo falilo da se to dogodi u Dubajiu. Klip koji su snimali poslat je na ispitivanje...

Savo Perović umalo iza rešetaka u Dubajiu! Screenshoot/Instagram
Savo Perović je u javnosti poznat kao kulturan i miran momak, a jednom od svojih najnovijih izjava mnoge je iznenadio kada je ispričao da je tokom odmora u Dubaiju umalo završio iza rešetaka, pa otkrio šta se tačno dogodilo.

"Nikad nisam bio uhapšen, mada se sada zamalo desilo u Dubaiju. Išla je muzika neka kod fontane i dok smo se fotografisali, mene je povuklo nešto, krenuo sam da igram. Višnja Petrović je ušla u kadar. Došlo je obezbeđenje, uzeli nam taj klip, slali ga na neko ispitivanje, meni uzeli pasoš. Posle su nam objasnili da je to možda izgledalo kao ismejavanje, ali sve je bilo u redu, nisu nam zamerili." - ispričao je pevač kod Lune Đogani u podkastu.


 

Fanovi rijalitija Elita, apeluju da produkcija momentalno kazni Bebicu! (VIDEO)

Perović je nedavno pričao i o svojoj majci Suzani, poznatijoj kao Blondi, koja želi da otvori profil na jednom sajtu za odrasle:


"Moja majka je u javnost dospela zbog svoje energije i pojave. Ona je realno rođena da bude mim, za***ancija i sprdnja za ljude. Ona uživa u tome i nikada ne miruje, jer ona je stvarno takva. Shvatila je da narod voli budale i shodno tome se ponaša." - govorio je Savo, pa dodao:


"Život sa takvom majkom nije bio težak. To zna da bude naporno, ali u najtežim situacijama ona se uvek izborila osmehom i energijom. Blondi je odlična majka, ali je u suštini konzervativna. Uprkos tome što se skida, peva, ona je sasvim drugačija. Svi smo je pustili, njena energija je takva i morala je da eksplodira. Ona bi volela u rijaliti, ali ja ne bih voleo i smirio sam je da mi sada ne vuče fokus sa moje priče."

Najnovije Google vesti.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>