Region

Svet

Aleksandar Peters, bivši suprug naše pevačice Ivane, ponovo stao na ludi kamen!

Aleksandar Peters, bivši suprug naše pevačice Ivane Peters, ponovo je stao na "ludi kamen" i to sa dve decenije mlađom Jovanom.

Aleksandar Peters, bivši suprug naše pevačice Ivane, ponovo stao na ludi kamen! Screenshoot/Instagram




Peters je pred oltar izveo svoju dugogodišnju izabranicu Jovanu, koja je mlađa dve decenije od njega. Venčanju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.



"Aleksandar i Jovana uplovili su u romansu godinama nakon što se razveo od pevačice. Njihova veza počela je u tajnosti s obzirom na ogromnu razliku u godinama, ali su vremenom dokazali da se vole i da im godine ne predstavljaju problem. 

Malo po malo, Jovanina porodica je prihvatila tu vezu, a Aleksandar je Ivanu uputio u to da je u ozbiljnoj vezi. Nakon višegodišnje ljubavi, odlučili su da je vreme za venčanje i organizovali su ga u krugu najbližih."
- priča izvor za "Republiku" i dodaje da je Aleksandar uspešan i cenjen čovek u biznisu, kao i da je mnoge poslove prebacio na sada i zvaničnu suprugu Jovanu:







 



"Osim emotivne veze, Aleksandar je Jovanu ubacio u poslove, pomogao joj da završi školovanje u inostranstvu i postavio je da vodi jednu od njegovih firmi. Budući da je vrlo uspešan, trenutno im cvetaju ruže i zaista su srećni zajedno, ma koliko da su svi sumnjali u tu ljubav." - završava izvor.


Ivana Peters i biznismen Aleksandar Peters stavili su tačku na svoj brak davne 2008. godine, posle čega su ostali u dobrim odnosima. Par se nakon četiri godine zabavljanja venčao 2005. godine i imaju ćerku Saru.


Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>