Region

Svet

Mirjana Antonović se oglasila i saopštila odluku Višeg suda!

Mirjana Antonović se godinama sudila sa pevačem Miroslavom Ilićem oko očinstva nad sinom Devinom, a sada se oglasila i saopštila odluku Višeg suda!

Mirjana Antonović se oglasila i saopštila odluku Višeg suda! Foto: Facebook/Instagram




Ona je na svom Facebook profilu odlučila da podeli vest o tome da je Viši sud po drugi put zaključio da su Devin i Miroslav Ilić sin i otac.



"Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u NAŠU korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. 

Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!!" -
napisala je Mirjana Antonovi, pa otkrila da se pevač Miroslav Ilić ponovo žalio:



"Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud. Nadamo se da ce njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije."
 

Tri frizure koje ženama u četrdesetima odlično stoje!



 





Mirjanin sin Devin je jednom prilikom je otkrio da je stupio u kontakt sa Miroslavom Ilićem:


"Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l' to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ 

Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: 

"Drago mi je da si živ i da si dobro". 

Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje." - ispričao je Devin kome je bilo šetko što nije uspeo da ostvari kontakt sa ocem:



"Teško mi je palo saznanje i razočaranje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao" -  rekao je Devin koji je Miroslava, pre nego što su se sreli u sudu, prvi i poslednji put video kao dete od 18 meseci. Pevač mu je tada poklonio lančić sa zlatnim krstom koji on i dan danas nosi.


Mirjanin bivši suprug, Daniel Antonović svojevremeno je priznao njenog sina Devina.

Najnovije Google vesti.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>