Region

Svet

Branka Sovrlić, jedna je od najbogatijih pevačica na estradi!

Branka Sovrlić, jedna je od najbogatijih pevačica na estradi ali kaže da joj ne prija kada je nazivaju "milionerka". Evo kako su suprug i ona stekli bogatstvo.

Branka Sovrlić, jedna je od najbogatijih pevačica na estradi! Screenshoot/Instagram
Jednom prilikom Branka je ispričala na koji način su došli do velikog novca:"Ja sam nasledila nešto od roditelja, a i suprug je nasledio dosta jer je iz jedne imućne porodice, otac mu je bio doktor nauka, putovao po svetu. Znate, kada imate ovde stan i kuću onda ispadnete milionerka. To me nervira. Uvek sam volela stilski nameštaj, pa sam to kupovala. Ekonomična sam." - priča pevačica i dodaje kakave je želje imala kao mlada, a kakve sada:

"Kada smo bili mladi imali smo želju da imamo kuću ili stan, sada sve to imam i želja mi je samo da budemo zdravi svi zajedno. Samo da nas prođe ova korona svuda u svetu. Džabe su sve pare sveta, vidite koliko smo pevača izgubili."

Branka Sovrlić je izgubila bebu, nakon čega nikada više nije uspela da ostane trudna ali kako kaže ima decu od brata, a oni su kao jena deca:
"To je bio najgori period, trebalo je da imam dece, ali sam morala da radim. Bila sam po inostranstvu i izgubila bebu, i posle toga to nije išlo. Jednostavno taj neki spoj nije funkcionisao, iako smo oboje zdravi, ali jednostavno se nije dalo. Što kažu, ne da Bog sve, ali na sreću imam unučiće i decu od brata, koji mi je preminuo pre 3 godine. To mi je najveća rana u životu, a oni su kao moja deca." - iskrena je Branka Sovrlić.

Najnovije Google vesti.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>