Lepota

Ljubav

Farbanje kose! Boje koje će vladati 2024. godine!

Ako ste se odlučila na farbanje kose ili promenu boje trebalo bi da znate koje će to boje vladati ove 2024. godine. Naravno, najvažnije je da boja, koju god odaberete, odgovara vama, vašoj boji kože, tipu kose i stilu uopšte...

Farbanje kose! Boje koje će vladati 2024. godine! Svet Plus





Mnoge žene žude za promenama i najčešće "se dohvate kose", pa ako imate želju za tako nečim, posavetujte se sa svojim frizerom i odabetite boju koja vama najviše odgovara. Osvežite svoj izgled, a ovo su šest najpopularnije boje za 2024. godinu:



Ribbon lights

Metoda "Ribbon lights" deli sličnosti sa popularnom tehnikom balayage i baby lights, i predstavlja odličan izbor za brinete koje žele dodati blistav zlatni ton svojoj kosi.



Vrela crvena (Red hot)


Vatrena crvena kosa će zasigurno biti hit i tokom ove godine! Ova boja nosi sa sobom energiju, moć i ženstvenost, i jednostavno je obožavamo.



Sjajna plavuša (Iridescent blonde)

Nikad dosta plavog! Sjajna platinasta boja je savršena za sve plavuše koje žele naglasiti svoju boju. Uzmimo inspiraciju od najboljih – Jenifer Lopez nam je demonstrirala kako nositi ovakvu nijansu.


 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Domaće sredstvo za čišćenje svega i svačega! Ne kupujte skupu hemiju!











Zlatno bakar (Golden copper)

Oduševljavamo se ovim zlatnim odsjajem crvene kose (ili obrnuto). Ova suptilna crvena nijansa je idealna za sve brinete koje žele eksperimentisati sa crvenom, a nisu sigurne kako će im pristajati.




Tonalna smeđa (Tonal brunette)

Ovo je još jedan način da brinete osveže svoj izgled. Ovi elegantni pramenovi deluju kao da je kosa izbledela prirodno tokom leta i izlaganja suncu – prirodno, suptilno i elegantno.



Prirodni sjaj (Natural gloss)

Za one koje ne žele farbati kosu, ali žele dodatni sjaj – prelivanje u prirodnoj boji je idealno rešenje. Kosa će izgledati zdravo i svilenkasto, a boja će i dalje ostati prepoznatljivo vaša.


Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/lepota i zdravlje

Povezane vesti:


>