Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 19. februara do 25. februara 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Horoskop za ovu nedelju u znaku Vodolije, Venera i Mars idu ruku pod ruku (plus su u kvadratnom aspektu sa Jupiterom iz znaka Bika), donoseći tumbanja i preokrete u svim sektorima, mada će se ovo posebno odraziti na muško – ženske odnose i ljubavne veze i vezice.



OVAN

Hrana

Najviše bi vam odgovaralo dosta zelenog povrća, svežeg, najpre u salatama, ali i mlečni proizvodi sa manje mlečne masti. Ono što će vas mamiti – slatkiši, dosta začina, testa, mesne prerađevine.

Ljubav

Slobodnim Ovnovima definitivno neće biti dosadno. Neće vam manjkati ni urnebes zabava, ni druženja da sve puca, bićete izrazito društveni a okruženost ljudima će vam pored osmeha I dobre energije – probuditi I onaj vaš osvajački duh, zagolicati maštu. Lako se ovih dana ulazi u veze I vezice, lako se spaja u flertu, u strasti. Možda će neki od ovih odnosa potrajati, možda I neće – ali će vam svakako doneti jak nalet adrenalina. Zauzeti Ovnovi – kad je sa voljenom osobom dobro – biće odlično. A kada nije – očas posla će buknuti rasprava. Izađite ovih dana partner I vi iz rutine – više se krećite, bolje provodite.

Posao

Bićete skloni kombinacijama I rizicima ovih dana – ali vodite računa – samo pojedini Ovnovi se sada mogu “ovajditi”, nemojte da ispadne da je rizik bio prevelik a vi ostali na gubitku. Sklonost ka impulsivnom trošenju je sada naglašena, pa vodite računa da ne opustošite novčanik. Poslovno – jedna prilično haotična nedelja u kojoj ćete tražiti način da zaobiđete obaveze (ili osobe) za koje smatrate da I nisu toliko važne. Nije bajan trenutak za pregovore ili konkretizaciju dogovora.

Zdravlje

Nemate neograničenu količinu energije. Ni živaca. Mislite malo o tome.

 



BIK

Hrana

Budite oprezni sa mlečnim proizvodima i mesnim prerađevinama. Proveravajte rok trajanja namirnica. Žitarice, povrće i voće možete uzimati u neograničenim količinama.

Ljubav

Često ćete partner I vi biti u ovoj nedelji na onim tankim, najtanjim granicama – jedan pogrešan korak I ode mast u propast. Da vam mast ne bi propadala (greota je) – a vi se onda potrudite da izbegavate situacije I provokacije koje vas oboje iritiraju – nego se vi lepo potrudite da što češće budete u nekim akcijama, druženjima, da zabavnih momenata bude što više. Ionako ste oboje u “praskavom” fazonu ovih dana – bolje je da zajedno prasnete u smeh, jel da? Slobodni Bikovi – “kačiće” vam se I oni koji su vam zanimljivi, ali I oni na koje kolutate očima. Jedino je sigurno da ćete se provoditi I uživati.

Posao

Imaćete one dane na poslu kada sve ide kao podmazano I kada se svaka obaveza završi očas posla I uz dobru energiju. No, imaćete I one druge dane – one u kojima je haotično,u kojima svi šište kao ekspres lonci I kada je dovoljna jedna reč pa da dođe do mini eksplozije. Nemojte dozvoliti da vas situacije ili osobe isprovociraju, ali nemojte ni vi biti faktor koji će “talasati” I iritirati druge. Nekih finansijskih poboljšanja sada može biti, a nekima može biti ponuđena I promena radnog mesta ili unapređenje.

Zdravlje

Živčići su vam prilično zategnuti. Moguće su I respiratorne tegobe I viroze.

 

BLIZANCI

Hrana

Smanjite unos mesa i mesnih prerađevina, a i sa mlečnim proizvodima budite oprezniji. Konzumirajte ribu, sveže zeleno povrće a od voća – jabuke, banane, mandarine, ananas.

Ljubav

Vaša je energija dosta bolja, desile su se I neke fine situacije sa partnerom u proteklom periodu (zanemarićemo ako je bilo onih negativnih) – I sve u svemu – imate šanse da vam dobar deo ove nedelje prođe u jednom optimističnom I aktivnom fazonu. Naravno, biće tu I po koji talas nesuglasica – prouzrokovan obostranom nervozom I žurbom. Nervozu gurajte u drugi plan, više se fokusirajte na ono lepo – čega itekako ima. Slobodni Blizanci – lepa atmosfera je oko vas, prepustite joj se – zabavljajte se,putujte, družite se. Može biti I šarmiranja I flertovanja I koketiranja, pa čak I na blic zaljubljivanja.

Posao

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom – vodite računa o zakonima, propisima, pravnim normama I legalnosti. Nemojte se svesno upuštati u rizike za koje znate da bi mogli da vam se obiju o glavu ili da vas oštete finansijski. Ostali – dok je prvi deo prilično miran I stabilan, drugi deo sedmice deluje dosta užurbano I napeto. Moguće su komplikacije u dogovorima, izmene planova I talas obaveza koji će se sručiti na vas. Nemojte zbog rastrzanosti na sto strana zaboraviti da odradite važne obaveze.

Zdravlje

Pojačana nervoza I nivo stresa. Blaga osetljivost respiratornih organa.

 

Recept za krofne koji se nasleđuje generacijama!








RAK

Hrana

Mesec, vaš vladar, koji je tokom nedelje pun pa još u znaku Device govori da Rakovi moraju da posebnu pažnju obrate na ishranu. Treba izbegavati sve namirnice koje iritiraju vaš stomak, ali i prejake začine, grickalice i brzu hranu

Ljubav

Partner I vi delujete dosta stabilno u ovom periodu, bez obzira na to što će vas svakodnevica, dešavanja I stresovi kroz nju – povremeno opterećivati, proizvoditi po koju varnicu ili vam ne davati dovoljno zajedničkog vremena. Zato se bar potrudite da ti zajednički momenti budu kvalitetni i prožeti dobrom energijom. Iskoristite dane vikenda da se opustite, družite ili odskitate negde. Slobodni Rakovi – možda su vam neke osobe više nego interesantne, možda osećate da između vas postoje varnice – ali ovo nije period za zaletanje. Neka vas ne vode samo strasti i impulsi – da se ne biste razočarali kasnije.

Posao

Ne zalećite se u veće investicije, izbegavajte finansijske rizike – koliko god vam primamljivo delovali. Moguće je da u ovom periodu dobijate primamljive ponude – ok, možda vredi razmisliti o njima, ali svakako ne biste trebali da naglavačke ulećete u nešto, a da se makar pre toga niste ozbiljno konsultovali sa nekim kome verujete. Biće vam potrebno više organizovanosti na dnevnom nivou – sa nekim dosta važnim obavezama možete biti u zaostatku. Nemojte završavati stvari u poslednjem trenutku.

Zdravlje

Nervoza, mentalna opterećenost.

 

LAV

Hrana

Pokušajte da podignete nivo energije time što ćete više ishranu bazirati na povrću, mesu, jajima, ribi. Nemojte svako malo rondati po frižideru, pogotovo ne u večernjim satima.

Ljubav

Ovo nije jednostavan period za vaša partnerstva. Ali isto tako – ovo nije jednoličan period. Daleko od toga. Odnos je sada vrlo živ I stalno se nešto dešava – ili u najboljem mogućem smislu ili u onom ne baš. Ići će se iz krajnosti u krajnost, kao na rolerkosteru. Da li će više biti onog dobrog ili onog turbulentnog – pa, to zavisi od partnera I vas, od vaših karaktera, zavisi koliko ćete umeti jedno s drugim. Slobodni Lavovi – sada ne važe nikakva pravila – možete ući i u fantastičnu, iskričavu i predivnu ljubavnu priču, ali možete ući i u odnos koji će biti naporan i stresan po vas, koji će vas emotivno i energetski iscediti.

Posao

Oni sa kojima sarađujete će vam donositi odlične poslovne prilike. Ali isto tako – oni sa kojima radite će testirati vaše strpljenje I toleranciju. Jednostavno rečeno – postoji element nepredvidivosti, situacija se menja u trenutku I ne znate da li će poslovni dan I ljudi u njemu doneti zahtevnost I nervozu ili će doneti dobru energiju, lako funkcionisanje I kvalitetne rezultate. Vaše je da pokušavate da igrate kako drugi sviraju I da se prilagođavate tempu koji vam je nametnut. Ne dižite tenziju, spuštajte je.

Zdravlje

Stres I osetljivost na promenljive vremenske prilike.

 

DEVICA

Hrana

Device su nam pomalo nervozne, i bilo bi dobro da nervozu ne „leče“ većim unosom hrane. Za vaš organizam je najbolje presno ili bareno povrće, manje količine mesa i sveže voće.

Ljubav

Da, znamo da ste razapeti obavezama I da povremeno ne znate gde udarate niti kako uopšte izlazite na kraj sa talasom “moranja”. Znamo I da vam sve to izaziva nervozu I crpi vas energetski, pa su vam raspoloženja vrlo šarenolika I tumbaju se. No, isto tako znamo da se može pronaći I vreme za voljenu osobu, a mogu se pronaći I prave reči, dobra energija I radost, bliskost. Nije jednostavno, ali je moguće. Pokušajte. Slobodne Device – poslovni segment, društvenost, ali I aplikacije za upoznavanje I društvene mreže – donose vam vrlo, vrlo zanimljive trenutke I osobe sa kojima varniči na sve strane.

Posao

Ni ova nedelja vam neće ponuditi mirno more I lagane poslovne okolnosti. Sve se dešava brzo, u trenutku, obaveze se nagomilavaju, planovi I dogovori menjaju – treba sve ovo ispratiti I adekvatno reagovati. Vi to možete, ali se mora priznati da će vam zaista trebati čelični živci I rešenost. O organizaciji posla ne znam ni da li vredi nešto da kažem – jer, teško da će je biti. Moraćete da pratite situaciju u hodu I da se prilagođavate. Budite što više skoncentrisani I pažljivi, jer jesu moguće I vaše greške.

Zdravlje

Mentalna I fizička iscrpljenost, manji pad imuniteta.

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>