Lepota

Ljubav

Kako se peglaju bore na prirodan način!

Proizvodnja kolagena opada tokom godina, što dovodi do gubitka elastičnosti i opuštanja kože lica. Kako se peglaju bore na prirodan način pogledajte u nastavku.

Kako se peglaju bore na prirodan način! Svet Plus





Područje oko očiju posebno je pogođeno, s obzirom da je koža tanka, a sitne bore postaju primetnije. Tamni krugovi i kesice ispod očiju dodatno doprinose starijem izgledu.

Osim genetike, bržem starenju kože doprinose i faktori poput stresa, nedostatka sna, nezdrave ishrane i životnog stila, kao i nedovoljne nege kože. Ako se suočavate s izraženim borama oko očiju, predstavljamo vam jednostavnu, hranljivu masku koju možete lako napraviti. 


Ova maska ne samo da umanjuje postojeće bore, već i sprečava pojavu novih jer belance, osim što sadrži visok procenat vode, obiluje proteinima, ima malo masti, natrijuma, kalijuma, sadrži i tragove magnezijuma, kalcijuma i gvožđa.

Primenjujte postupak svakodnevno dok ne primetite rezultate. Sve što vam je potrebno su jedno jaje i štapići za uši.


 

Čokoladna torta bez brašna, gotova za sat vremena! (RECEPT)











Evo kako da postignete željene rezultate:

Temeljno očistite lice od šminke i nečistoća. Izvršite piling i nanesite hidratantnu kremu.


Razdvojite belance od žumanceta. Umočite štapić za uši u umućeno belance i pređite preko zatvorenih kapaka i delova gde su bore izražene.


Sačekajte pet minuta da se bjelance potpuno osuši, a zatim otvorite oči. Isperite lice najpre mlakom, a potom hladnom vodom.



Dodatno, možete pripremiti prirodni piling od belanaca i palente:


Umutite jedno belance sa dve ravne kašike palente. Pazite da smesa bude dovoljno gusta. Rukama nanesite smesu na lice, blago trljajući prstima odozdo nagore. Nakon nekoliko minuta, ostavite smesu na licu još nekoliko minuta pre nego što je isperete mlakom vodom. Na kraju, nanesite kremu koju redovno koristite na lice.
 

Imate vosak u ušima?! Ušna mast se čisti na prirodan način! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>