Region

Svet

Dušan Poček, glumac kome niko od kolega nije došao na sahranu! (VIDEO)

Svi ga pamtimo po ulogama Jezdimira Uskokovića, Ilije Pandurovića, Zečevića... a on je zapravo Dušan Poček, glumac kome niko od kolega nije došao na sahranu!

Dušan Poček, glumac kome niko od kolega nije došao na sahranu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Na sceni Beogradskog dramskog pozorišta Dušan Poček, odigrao je čitav niz uloga, među kojima su najznačajnije one u teatarskim komadima Nikoletina Bursać i Poltron.



Jelica Sretenović je jednom prilikom za Story govorila o njemu nakon njegove smrti:


"Dušan je bio odličan glumac, dobar kolega, inspirativan partner i nadasve predobar i skroman čovek. Mnogo zajedničkih scena snimali smo u seriji Bolji život. Radio je brzo, tačno i nastojao a bude sugestivan. Toliko uverljivo je tumačio lik hipohondra, da sam se ja u pojedinim trenucima i nervirala. To je radio na takav način da su se gluma i stvarnost zaista sudarale. Ostaće mi u veoma lepom sećanju. Poštovanje njegovoj porodici i iskreno saučešće..."








U biografiji glumca nema podataka o njegovoj porodici ali smo svi mogli da vidimo da je burmu uvek nosio. Dušan je voleo  da u nekom fensi kafiću popije kafu među omladinom, a u međuvremenu je dobio nadimak "sajber penzioner" zato što je bio aktivan u internet sferi i prihvatao je nove tehnologije.



U jednom video klipu koji se bavi temom internet blogova Dušan Poček priča:


"Dobro došli na lekciju o novom talasu interneta. Ja sam Dušan Poček, glumac u penziji. Dakle, ja nisam Jezdimir Uskoković iz Boljeg života, Ilija Pandurović iz Srećnih ljudi, Zečević iz Porodičnog blaga... 

Ja sam Duško Poček i pričaću vam o tome šta sve danas možemo sa internetom. Zašto? Zato što nam društvene mreže omogućavaju da i mi građani učestvujemo u onome što se oko nas dešava, a ne samo političari i njima slični koji imaju moć..."


Navodno je sahrana upriličena po njegovoj želji na Novom groblju u Beogradu u krugu najbližih. Niko od kolega nije došao na sahranu Dušana Počeka!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>