Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 12. februara do 18. februara  2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Horoskop za ovu nedelju predviđa za Vage dosta solidnu nedelju kada je posao u pitanju, Škorpija će ove sedmice lakše "topiti kilograme", kod Strelca svega će biti, samo neće biti dosadno, Jarac će biti u punoj brzini na poslu, Vodolija će iznenađivati samu sebe, Riba će preceniti svoje sposobnosti i juriti vreme...





VAGA

Hrana

Kao da će se pred vama iz dana u dan otvarati mogućnosti da uživate u omiljenim slanim I slatkim zalogajima. Iskušenja će vas mamiti sa svih strana, a vi nećete čak ni želeti da im se oduprete.

Ljubav

Venera, vladarka vašeg znaka – prelazi u znak Vodolije u petak, znak koji vam je energetski srodan – polako ćete početi iza sebe da ostavljate osećaj blokiranosti, odgovornosti i dužnosti – I ući u period koji će vam mnogo više prijati. No, do petka – računajte na šareniš I u glavi, i u osećanjima – ali i u odnosu sa partnerom. Ukoliko ste u mogućnosti, vikend iskoristite da otputujete sa dragim vam bićem ili da se opustite i više uživate – potrebno vam je ovo resetovanje. Slobodne Vage – na prvom mestu – zabavite se. Budite okruženi prijateljima i dragim licima. Ljubavne prilike su krenule i biće ih još.

Posao

Pred vama je dosta solidna poslovna sedmica, iako ćete verovatno imati par trenutaka u kojima će vas uhvatiti panika, stres ili nervoza – sve uglavnom bez razloga. Imaćete povećan nivo obaveza I biće vam nešto zahtevnija komunikacija sa saradnicima – najpre zato što će se često oslanjati na vas, tražiti vaše mišljenje, podršku ili savet – što vam može donositi distrakciju I smetati vam da se organizujete. Nekima od vas će se osmehnuti sreća I dosta će dobro zaraditi. Ipak, trudite se da ne rizikujete previše.

Zdravlje

Cirkulacija, pritisak, pojačan nivo stresa, osetljivost respiratornih puteva.

 




ŠKORPIJA

Hrana

Ako ste imali problem sa kilogramima, primetićete da se u ovoj nedelji lakše tope. Iako ćete imati teškoća sa vremenom I organizacijom, potrudite se da ne  preskačete obroke I pijete dovoljno tečnosti.

Ljubav

Biće mnogo razloga za radost, ali će biti I mnogo razloga za nerviranje. Nerviranje mogu donositi situacije iz porodičnog I iz poslovnog sektora kod oboje ili pak to što će se pokrenuti pitanja I teme iz prošlosti.  Savet – imajte više strpljenja jedno za drugo I izbegavajte bilo kakva uslovljavanja I pritiske. Radosti će dolaziti iz vaše povezanosti, strasti, iz toga što ćete se truditi da podstaknete I pozitivno iznenadite jedno drugo. Slobodne Škorpije – niste bez emotivnih šansi, ali odnosi započeti u ovom periodu imaće jednu nestabilnu komponentu, biti prilično burni i donositi vam i jake strasti, ali i mnogo stresa.

Posao

Ulazite u nešto duži period kada ćete se češće suočavati sa iznenađenjima I neobičnim poslovnim situacijama. Nećete biti u mogućnosti da isplanirate dan koji je pred vama, jer će stalno “upadati” neki elementi na koje morate da obratite pažnju, a koji se mogu vezivati za posao, ali mogu zahvatati I vaš privatni sektor. Funkcionisaćete po principu “snalazi se kako znaš I umeš”. Iako su vaše zarade kroz ovu nedelju prikazane kao solidne – neočekivani troškovi će postojati, najpre oni koji se vezuju za dom.

Zdravlje

Nervni sistem je dosta napet. Stariji – cirkulacija, pritisak, meteoropatske I respiratorne tegobe.

 




STRELAC

Hrana

Ograničite konzumiranje slatkiša, ali i hrane koja je prezačinjena i suviše masna. Možda baš i ne obožavate ribu, ali to bi trenutno bila najbolja hrana za vas. Ili spremajte kuvanu, barenu hranu.



Ljubav

Vaše su emotivne relacije ovih dana miks pozitivnih iznenađenja i tenzije, ima dana u kojima vam je komunikacija odlična – ali i onih u kojima sve pršti od napetosti između vas dvoje, ima momenata kada imate iste ciljeve i idete ka njima – ali i onih u kojima nikako ne uspevate da se uklopite. Otprilike – svega će biti, samo neće biti dosadno. Slobodni Strelčevi – nalet pozitivne energije biće više nego prisutan kod vas. Lako ćete privlačiti pažnju I uživati u talasu samopouzdanja koji će sada postojati. Izlasci, društvenost, mnogobrojna poznanstva I kontakti – I naravno, osobe koje će privući vašu pažnju.

Posao

Prilično haotičan period je ispred vas – onaj u kojem se obaveze prepliću I stalno iskrsavaju nove, onaj u kojem je teško isplanirati radni dan jer su iznenađenja I preokreti više nego prisutni, onaj u kojem svi stalno nešto očekuju da vi završite, obavite, rešite. I vaši postupci baš zbog ovog pritiska I žurbe mogu u nekom trenutku biti pogrešni – ispravićete uspešno, ali će vam to doneti nervozu I odneti deo dragocenog vremena. Budite dosta oprezni sa novcem, neplanirani – ali I nepotrebni troškovi su mogući.

Zdravlje

Povrede – zbog nefokusiranosti ili brzine. Osetljiv respiratorni sistem, naglašen stress.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!











JARAC

Hrana

Neka na vašem stolu bude dovoljno svežeg ili barenog povrća – spanaća, kupusa, zelene salate, karfiola. Hranu pripremajte sa manje ulja ili masti, a od mlečnih proizvoda – najviše vam odgovaraju zreli sirevi.

Ljubav

Iza sebe imate jedan prilično stabilan ljubavni period – a ispred vas je vreme sa više aktivnosti i dešavanja, ali i vreme sa nešto više tenzije između partnera I vas. U ovoj nedelji – mnogo više će biti poklapanja i slaganja nego problema. A i kada dođu dani u kojima je naglašenija nervoza (inače, ta nervoza ne mora dolaziti iz vašeg odnosa, već od spoljašnjih okolnosti) – ipak ćete vas dvoje uspevati da to na pravi način ishendlujete. Slobodni Jarčevi – jasno vam je da između jedne osobe i vas postoje jake varnice. Ipak, svesni ste da je druga strana više u fazonu druženja i “druženja” i da nije trenutno za neko dublje i trajnije obavezivanje. Vi sami izaberite da li vam to odgovara ili ne.

Posao

Bićete u punoj brzini ovih dana. Sedmica koja je ispred vas vam istovremeno donosi dosta problema, začkoljica, komplikacija u dogovorima – ali I daje vama lično dovoljno energije I upornosti da sa svime izađete uspešno na kraj. Organizacija dnevnih obaveza će biti povremeno problem – ne zbog vas, već zbog okolnosti koje će uletati I praviti vam distrakcije. Sa novcem posebno pažljivo ovih dana – koliko god da možete dobro zaraditi, ovo je period kada pogrešna ulaganja ili troškovi mogu doneti stress.

Zdravlje

Uglavnom manja zdravstvena problematika.

 




VODOLIJA

Hrana

Apetiti će vam biti pojačani (najpre na nervnoj bazi), ali ćete istovremeno biti mnogo aktivniji i sa više pokreta nego do sada. Pokušajte da izbegavate da jedete u noćnim satima.

Ljubav

Inspiracija, elokventnost, spremnost za inicijativu i akciju i dašak emocija i uživanja da sve to začini – otprilike je takva situacija kod vas ovih dana. Deluje kao da će onda u emotivnim relacijama biti sve na svom mestu I skoro pa savršeno? Pa, nešto ne bih rekla da je tako – u jednom trenutku ćete vi biti veseli, topli I nasmejani povetarac sa sve srčićima pride – ali u drugom ćete biti nestrpljivi, rogobatni, pritiskajući, želećete da je sve po vašem….a možda se umeša i neka ljubomora. Nek se partner sa vama ovakvima snalazi kako zna i ume. Slobodne Vodolije – ima šansi za neka baš lepa dešavanja. Doduše, ima šansi i da vam neka budaletina uđe u život I da vas smara. Budaletine – stop. Lepo – ma samo napred!

Posao

Sve vaše planove na dnevnoj bazi slobodno okačite mačku o rep. Jer, od ta posla ništa. U periodu ste kada ćete iznenađivati sami sebe, a što će vas okolnosti I druge osobe iznenađivati – pa to je tek divota. Radićete ono što najbolje umete – funkcionisati pod stresom I truditi se da se iskombinujete kako znate i umete. Možete doživeti napete momente od strane osoba sa kojima sarađujete, ali je malo verovatno da ćete im ostati dužni. Završite sa svim obavezama koje su ostale otvorene, ne razvlačite ih više.

Zdravlje

Pojačana nervoza. Stariji – meteoropatske tegobe, pritisak.

 



RIBE

Hrana

Posao i obaveze će vam oduzimati dosta vremena, pa nećete baš uvek moći da se posvetite pravilnoj ishrani. Nemojte zamenjivati obroke grickalicama, slatkišima ili se hraniti brzom hranom.

Ljubav

Mnogo planeta će vam biti “iza leđa” što ukazuje ili na mentalno opterećenje, osećaj nesigurnosti I zabrinutost – ili na eventualno tajno flertovanje (a možda I nešto više od toga). Ukoliko je prvi slučaj – ako je odnos sa partnerom razlog za opterećenost – vreme je da popričate, a ako nije – opet je vreme da pričate sa voljenom osobom jer će se truditi da vam pomogne I ublaži vam stress. Ukoliko je pak tajno ćakulanje/ljubavisanje na tapetu kod vas – dobro razmislite šta radite I da li vam je to potrebno, jer postoje ozbiljne šanse da vam se to obije o glavu. Slobodne Ribe – ili je ljubav sada u nekom desetom planu kod vas – ili intenzivno razmišljate o ulasku u tajnu aferu/avanturu/kombinaciju.

Posao

Imaćete dane u kojima ste zablokirani i ništa ne uspevate da uradite, ali i one u kojima ćete raditi pet stvari odjednom. Vaša organizacija je sada izuzetno slaba – za nešto od ovoga ste krivi vi i oscilacije koje postoje kod vas, a za nešto su krive okolnosti i osobe sa kojima ste u kontaktu, sa kojima sarađujete. Takođe, bićete skloni povremenim greškama – jer ćete preceniti svoje sposobnosti i juriti vreme. Ne donosite bitne odluke impulsivno ili na osnovu neproverenih I površnih informacija.

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem, nervoza i stress su pojačani.




MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>