Style

Ljubav

Dnevni horoskop za nedelju 11. februar 2024. godine!

Dnevni horoskop za nedelju 11. februar 2024. godine predviđa bezbrižan dan, Bikovima triumfe, Rakovima nove nesuglasice...

Dnevni horoskop za nedelju 11. februar 2024. godine! Svet PlusSaznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 11. februar 2024. godine na portalu Svet Plus.


Ovan 21.3.- 20.4.

Veoma srećan i bezbrižan dan pred vama, zahvaljujući intuiciji koja vam šapuće o divnim mogućnostima. Bilo da je reč o karijeri, emotivnom ili društvenom životu, uspeh je zagarantovan. Ako osetite nedostatak podrške, slobodno je potražite – pomoć je bliže nego što mislite.


Bik 21.4.-21.5.

Spremni ste da dan provedete razmišljajući racionalno ili sanjareći, zadovoljni smerom u kojem ide vaš život. Uskoro ćete posetiti daleku zemlju, što će vas obradovati. Ako ste nedavno postigli poslovni uspeh, danas možete očekivati nove profesionalne triumfe.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Optimizam vam ne nedostaje, primećuju to svi oko vas. Ako ste nedavno ušli u romantičnu vezu, to je verovatno razlog vaše vedrine. Danas ćete doživeti pravi trenutak sadašnjosti, uživajući u momentima bez brige za budućnost.

Rak 22.6. - 22.7.

Danas će vam najviše pažnje privući novac i kako ga pametno potrošiti. Uživate u pravljenju spiskova i određivanju prioriteta. Stare nesuglasice s jednim poznanikom ponovo su aktuelne – zadržite strpljenje ili jasno izrazite svoje želje za distancom.


Lav 23.7.- 22.8.

Prethodni uspesi čine vas zadovoljnim, omogućavajući vam da danas uživate na račun stare slave. Iskoristite dan za odmor i posvetite se prijateljima. Nakon perioda tišine, očekuju vas nove obaveze – budite spremni za efikasno suočavanje s njima.

Devica 23.8. - 22.9.

Želite da provedete dan u društvu pozitivnih ljudi. Organizujte susret s njima tokom popodneva, verovatno će razgovor trajati do kasno u noć. Nađite vreme za duhovni razvoj – čitanje knjiga o spiritizmu ili meditacija.


 

Novi izazovi, novi likovi u seriji Tajne vinove loze 3! (VIDEO)


Vaga 23.9. - 22.10.

Ako želite ostvariti veliki cilj, danas je idealan dan. Porodični odnosi su harmonični, a pred vama je poslovni predlog koji zahteva razmatranje, a može uključivati i selidbu u drugi grad ili čak državu.
Škorpija 23.10.- 22.11.

Imate mnogo razloga za sreću, posebno u ljubavnom životu. Telefonski poziv od voljene osobe učiniće vas najsrećnijom osobom na svetu. Danas možete uživati u njenom društvu bez ometanja. Pazite na imunološki sistem, posebno ako ste skloni prehladama.
Strelac 21.11.- 21.12.

Pred vama je mnogo posla, ali malo vremena. Snalazite se u finansijama i planiranju budžeta. Očekuje vas rad za računarom, pa se pripremite. Poseta dugogodišnjeg prijatelja može poremetiti planove, razmislite o odgodi susreta.
Jarac 22.12.- 19.1.

Dolazite do informacija koje vas iznenađuju i uznemiravaju. Nemojte ih odmah deliti s drugima, važno je zadržati ih za sebe. Ženska osoba u porodici ili krugu prijatelja može imati manje zdravstvene probleme koje možda preuveličava – budite strpljivi.Vodolija 20.1.- 19.2.

Posle dužeg vremena, danas ćete imati priliku da putujete. Pre puta, razmatrajte prednosti i mane umesto brige oko nepotrebnih detalja. Romantika je danas u drugom planu.

Ribe 20.2.- 20.3.

Danas je povoljan dan za započinjanje novih projekata. U stabilnoj vezi, očekuju vas nezaboravni trenuci sa voljenom osobom. Kreativnost dolazi do izražaja, usmerite je na pravi put. Pazite se padova.


MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.


Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>