Svet

Region

Rasel Krou i dalje ima stomak do zuba ali živi drugu mladost!

Poznati i slavni glumac Rasel Krou i dalje ima stomak do zuba ali živi drugu mladost, pored svoje partnerke Britni Teriot, koja je od njega mlađa 26 godina.

Rasel Krou i dalje ima stomak do zuba ali živi drugu mladost! Screenshoot/Instagram




Glumac Rasel Krou upoznao je svoju partnerku na snimanju filma "Broken City", a o njihovoj vezi počelo je da se šuška 2020. godine kada su viđeni kako razmenjuju poljupce na teniskom meču u Sidneju i od tada, reklo bi se, da on živi svoju drugu mladost.



Krou je stigao na 74. godišnji muzički festival u Sanremu u Italiji, i tom prilikom su paparaci zabaležili njegove fotografije nakon dužeg vremena.







Glumac i dalje ima višak kilograma, što bi se reklo narodski "stomak do zuba" ali izgleda da njegovoj devojci to ni malo ne smeta. Ovaj par je nerazdvojan, a mnogi smatraju da je ona zaslužna za njegovo raspoloženje i "drugu mladost".


Britni Teriot, svog partnera prati gde god da on nastupa i ogromna mu je podrška kada je u pitanju gubitak kilograma. Setimo se nakon raspada braka sa Danijel Spenser, Rasel Krou je dogurao do čak 180 kilograma.








Inače, mnogi smatraju da Britni neverovatno podseća na njegovu bivšu suprugu sa kojom je proveo 15 godina.


Ranije se pisalo i o tome da je Kroua Danijel ostavila upravo zbog viška kilograma.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>