Ostalo

Sme�no

Aktivirajte vodenu energiju! Postoje mesta gde se voda ne sme držati!

Držanje vode sa desne strane ulaznih vrata donosi preljubu ali i u spavaćoj sobi je nije dobro držati jer deluje nepovoljno.

Aktivirajte vodenu energiju! Postoje mesta gde se voda ne sme držati! Svet Plus




Kako biste aktivirali vodenu energiju, potrebno je nešto što će da simboliše taj element. To može da bude stvarna vodena masa ili slika vode ali postoje mesta gde se voda u kući ne sme držati!



Voda, po načelima Feng šuija, može uneti neizmernu sreću i blagostanje, ali važno je poštovati osnovna pravila za njeno korišćenje.

Da biste aktivirali energiju vode, potrebno je nešto što simboliše ovaj element, poput stvarne vodene mase ili slike vode. Dodatno jačanje vodene energije postići će se dodavanjem nekog metalnog elementa. Pored toga, važno je da voda uvek bude sveža, bistra, da teče i žubori, i da se nalazi na povoljnom mestu prema Feng šuiju.


Evo pet mesta u domu na kojima ne biste trebali postavljati posude, vaze ili akvarijume sa vodom:



Voda sa desne strane ulaznih vrata:


Ovaj položaj vode, bez obzira da li je unutar ili izvan doma, može doneti nepovoljnosti porodičnim odnosima, posebno ako ste u braku. Za oženjene muškarce, ova voda navodno donosi prilike za neverstvo. Stoga, važno je izbegavati postavljanje akvarijuma, fontana ili jezerca sa vodom sa desne strane ulaznih vrata. Povoljno je postaviti vodopad ili fontanu s leve strane ulaza.



Voda u spavaćoj sobi:


Feng šui voda, koja je uvek Yang, nije pogodna za spavaću sobu koja treba biti malo više Yin. Postavljanje slika vode ili stvarne vode može negativno uticati na zdravlje i bračne odnose.








Voda iza leđa:


Akvarijumi, fontane ili slike s motivom vode iza leđa mogu doneti nesreću i izdaju na poslovnom i privatnom planu. Ova vrsta vode treba biti držana pod nadzorom, a korektivna sredstva mogu se savetovati od strane Feng šui stručnjaka.



Nepovoljna voda:


Ustajala, mutna ili smrdljiva voda, poput nečišćenog akvarijuma ili vaze, može privući bolest i nesreću. Važno je održavati vodu svežom i čistom.



Voda ispod stepenica:


Postavljanje vode ispod stepenica, iako može delovati kao dekoracija, simbolički omalovažava Feng šui simbole bogatstva i blagostanja. Ovo može uticati na sreću dece i potomstva, donoseći im finansijsku štetu.

Poštovanje ovih smernica pomoći će očuvanju pozitivne energije i harmonije u domu prema principima Feng šuija.
 

Bizaran snimak širi se društvenim mrežama! Loša znak na krunisanju kralja Čarlsa!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>