TV Show

Parovi

Stefan Mihić odgovorio na prozivke Tare Simov!

Stefan Mihić je odgovorio na prozivke Tare Simov koje je izgovorila u jednoj emisiji na Hype tv, kriveći ga za samoubistvo Roberta Stefanovića. Prestani da me uzimaš u usta i pozivaš na najgore, poručuje joj on.

Stefan Mihić odgovorio na prozivke Tare Simov! Screenshoot/Instagram
Tara Simov je gostovala u jednoj emisiji gde je govorila o svom životu, detinjstvu, teškim trenutcima ali je spomenula i Stefana Mihića i kako se nada da će on odgovarati za smrt Roberta Stefanovića, o čemu možete čitati OVDE. U istom tekstu možete pogledati i Mihićevo gostovanje, mesec dana ranije, na istoj televiziji. Stefan je tada govorio o strašnim trenucima koje je preživeo...

Stefan Mihić se trenutno ne nalazi u Srbiji ali je osetio potrebu da Tari Simov odgovori na prozivke:

"Ne čitam puno naše medije jer sam u inostranstvu gde se oporavljam i stabilizujem. Vidim da Tara Simov nastavlja da pominje moje ime, kleveće, proklinje i poziva na najgore. Stoga imam potrebu da joj se obratim javnim putem." - piše Stefan Mihić i dodaje:


"Nisam hteo da se spuštam na tvoj jadni nivo, zapravo ti ga i nemaš, nemaš ni poštovanje, a ni ne znaš ni za sram, ni za blam. Jednostavno nikad te ne pominjem jer si za mene nebitna persona - čak ni to. Pre bih rekao "ikebana". Od uvek si bila prvo na strani, a onda i predstavnik bludnika i razvratnika ili ti narkotika, pro**itucije i kriminala. Ti si svojim ponašanjem u životu pokazala da si ološ, odron i probisvet u tri reči." - smatra Stefan Mihić i dodaje u obraćanju Tari Simov:


"Prestani da me uzimaš u usta i pozivaš na najgore. Bog je izabrao da se ja spasim i preživim, zalečim povrede i nastavim svoj život iako ni ti, ni ti ljudi to tako nisu želeli. Za to nemam komentar, no samo SRAM TE BILO""Ja ti ne želim zlo, iako ti meni želiš. U životu pazi šta kome želiš: KARMA JE ČUDO, nikome ne želi ono što ne bi želela da se tebi desi, a pritom NEMAŠ POJMA ništa o tome" - završio je Stefan Mihić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>