Style

Ljubav

Horoskop: Februar Lavovima daje mogućnost da isprave greške!

Horoskopa za februar Lavovima daje mogućnost da isprave greške i naprave konkretne planove za svoju vezu, Bikovima da rade na svojim greškama, Device treba da veruju svojoj inutuiciji...

Horoskop: Februar Lavovima daje mogućnost da isprave greške! Svet Plus




Za tri znaka horoskopa februar donosi duhove prošlosti, neki će čak poželeti da se vrate bivšim partnerima.



Bik


Trenutno prolazite kroz period povećane osetljivosti, osećajući unutrašnji nemir koji vam stvara izazove. Oslobađanje od prošlosti i kretanje napred predstavlja poseban izazov.

Vaša vernost stavlja vas pred unutrašnje konflikte, dok skrivate svoja osećanja. Nedavni završetak veze ostavlja traga na vašem blagostanju, čak i kad nije bilo vaše krivice. Ova emocionalna vrteška donosi mnogo bola.

Razmišljanje o povratku starom partneru može vam doći kao ideja, želeći da zaboravite loše i pružite ruku osobi prema kojoj još imate duboka osećanja. Ključ za obnovu poverenja je iskrenost; delite svoja osećanja jasno i transparentno.

Rad na greškama je takođe važan.

Razmislite o aspektima veze koji su vam smetali i preduzmite korake ka poboljšanju. Oslonite se na svoju unutrašnju mudrost i otpornost kako biste doneli pravu odluku u ovom emocionalno izazovnom periodu.


 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!









Lav


Vaša adaptabilnost obično vam pomaže da ne zadržavate stare emocije i prošlost. Ipak, tokom februara, primetićete da češće razmišljate o prošlim izjavama i postupcima, posebno u vezi s bivšim partnerom.

Moguće je da ćete izraziti iskrivljena osećanja u trenucima očaja, koja nisu nužno istinita. Univerzum vas poziva da donesete zaključke, ispravite greške i napravite konkretne planove za svoj odnos.

Posvetite vreme dubljem razumevanju svojih osećanja i izbegavajte impulsivno ponašanje. Ako želite napraviti promene, razmotrite uravnoteženiji pristup.










Devica


Nalazite se u fazi intenzivne emocionalne tranzicije, posebno kada je reč o vašim prethodnim vezama. Tokom ovog meseca, suočavate se s snažnim mentalnim potresima.

Ovaj niz okolnosti može podstaći Devicu da razmisli o ponovnom uspostavljanju emotivne veze s bivšim partnerom, posebno ako oseća usamljenost. Osećate se mudrije i sposobnije da efikasnije upravljate vezom.

Negativna sećanja se možda tope u nostalgiju, a fokus se premešta na pozitivne aspekte prošlosti. Postavite sebi ključna pitanja o tome što istinski želite i razmotrite mudro prihvatanje ili odbijanje ponovnog uvođenja te osobe u vaš život.

Pouzdajte se u svoju intuiciju i iskustvo kako biste prošli kroz ovu emocionalnu raskrsnicu u životu.




MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.


Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/luftika

Povezane vesti:


>