TV Show

Parovi

Milijana Bogdanović iz rijalitija Parovi danas živi sasvim drugačiji život!

Milijana Bogdanović iz rijalitija "Parovi" danas živi sasvim drugačiji život, a svi je pamte po braku sa Milojkom Božićem koji je bio stariji od nje čak 53 godine.

Milijana Bogdanović iz rijalitija Parovi danas živi sasvim drugačiji život! Screenshoot/Youtube




Njihovo pojavljivanje u rijalitiju "Parovi" izazvalo je razne komentare, a Milojko i Milijana tada su branili svoju ljubav. Ona je imala 18 godina i zbog ogromene razlike u godinama, brak nije mogao da bude sklopljen u crkvi.



Ipak, Milijana je Milojka prevarila još pre braka i to sa njegovim rođakom, a Milojko je čak optužio i za prosti**ciju:



„Ma nije mi blizak rod, osmo koleno. Osramotila je i mene i sebe“ - pričao je Milojko.

Milijana Bogdanović je govorila i o svom teškom detinjstvu i tvrdila je da je otac alkoholičar maltletirao:


„Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam“.



Kada su se Milojko i Milijana rastali, ona je našla novu ljubav u rijalitiju i to pevača Ivana Gavrilovića, koji je od nje stariji 29 godina. Njihova veza nije dugo opstala napolju, a Ivana je mogla koštati braka.


Milijana Bogdanović je nakon izlaska iz rijalitija "Parovi" iz korena promenila svoj način života. Pre svega zaposlila se kao kondukter u gradskom prevozu i konačno pronašla svoju drugu polovinu:



"Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila".


 

Milijana i Milojko: Jezive scene na svadbi i pokušaj saoubistva!








Danas Milijana nema javne profile na društvenim mrežama, dok je Miojko i dalje aktivan i ima razne ponude o čemu kaže:


"Nude se preko Fejbuka, govore mi da sam lep, a mene je sramota. Od 24 do 40 godina me muvaju devojke, šalju mi svakakve slike. To sa Milijanom se desilo i ipak nije bilo u redu prema deci. Jedna ćerka mi nije zamerila, a druge jeste, malo smo prekinuli kontakt," izjavio je Milojko.














Milojko je ranije o Milijani i njihovom rastanku ovako govorio:

"U tom periodu ona meni kaže, ja sam se u tebe zaljubila, rodile su se neke emocije. Ja znam da je ona devojka, da ima neke potrebe, i ako misliš da budeš sa mnom možeš, ali ako me prevariš to je to. Ipak me je okaljala u Parovima. 

Drugi put kada smo izašli iz Parova, nismo se pomirili, posle toga me nije kontaktirala. Ona mene zna, ja kad se rasturim, ja se rasturim." 


 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>