TV Show

Parovi

Tara Simov: Nadam se da će Stefan Mihić odgovarati za Robertovu smrt!

Tara Simov je gostovala u emisiji na Hype tv i pored toga što je otkrila koliku bol nosi, progovorila je i o smrti bivšeg dečka za koju, reklo bi se krivi bivšeg zadrugara. Nadam se da će Stefan Mihić odgovarati za Robertovu smrt!

Tara Simov: Nadam se da će Stefan Mihić odgovarati za Robertovu smrt! Screenshoot/Instagram





Bivša zadrugarka Tara Simov ostvarila se kao majka ali i dalje nosi u sebi bol zbog svog detinjstva i svega što je proživljavala pored majke, a bez prisustva oca.


Tara danas nije, reklo bi se, ni u kakvim odnosima sa majkom, čuju se jednom u par meseci, a kako kaže majka joj ostavlja komentare na društvenim mrežama kao da su svakodnevno u kontaktu.



Svoju majku voli ali tvrdi da majka ne voli nju, i da je ona osoba koja nije sposobna nikoga da voli, pa čak ni sebe samu, a na pitanje da li su je roditelji tukli kao malu, Tara je počela da plače i kratko rekla da je to "mala reč" , pa je zamolila za promenu teme.




O školskim danima Tara Simov nema puno toga lepog da kaže:



"Išla sam u privatnu školu, a onda sam videla školsko dvorište državne škole, puno dece i poželela da se igram sa svima njima"



Nagovorila je majku da je upiše u državnu školu i tada kreću problemi. Tara je uvek kod sebe imala veliki džeparac koji su joj uglavnom uzimali problematični đaci, pa je ostajala gladna. 


Ocu zamera što se nije više borio za nju u trenutcima kada ga je Tarina majka ucenjivala da mora da plati ako hoće da se čuje sa Tarom.

 

Bivši zadrugar Stefan Mihić prebijen, pa izbačen iz auta!







Na pitanje voditelja o bivšem momku Robertu Stefanoviću koji je izvršio samoubistvo, Tara Simov kaže kako se nada da će Stefan Mihić odgovarati za to.

O Robertu ima samo reči hvale i ističe da to nije bila veza i da ništa dublje nije imala sa njim.


Šta je bivša zadrugarka govorila još o ocu, majci, svom detinjstvu, odrastanju, rijalitiju, Danilu, njenom sadašnjem partneru i sinu kog ima sa njim, pogledajte u video snimku.

U jednom trenutku stiglo je i jedno iznenađenje za Taru Simov.




 






U video snimku ispod možete pogledati i ipovest Stefana Mihića:




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>