Region

Svet

Đorđe David o tragičnoj saobraćajnoj nesreći! Odgovorio je na prozivke!

Pevač Đorđe David o tragičnoj saobraćajnoj nesreći! Odgovorio je i na prozivke Stefanu Đuriću Rasti i rekao za sebe da loše izgleda zato što nema sna...

Đorđe David o tragičnoj saobraćajnoj nesreći! Odgovorio je na prozivke! Screenshoot/Youtube





Đorđe David nedavno je prošao kroz tešku životnu situaciju nakon saobraćajne nesreće u Makedoniji, koja je rezultirala tragičnim ishodom. 

Ovaj događaj ga je duboko potresao, a osvrnuo se i na prozivke Stefana Đurića Raste. Nakon što je Rasta tada uhapšen, Đorđe ga je prozvao za medije, a Rasta je sad uzvratio putem društvenih mreža: 

"Deda, ja tebi želim samo pravdu. Za razliku od tebe, ja nikoga nikada nisam povredio, deda. Ali zapamti, uvek se sve vraća." - napisao je Rasta, a potom izjavio saučešće porodici tragično preminule devojke.


"Kada je Rasta u pitanju, ja moram da kažem da sam ja, kad je njegova karijera u pitanju, imao neko pogrešno mišljenje do pre dve godine, dok se nije desio jedan koncert u okviru nekog festivala, pa sam shvatio koliko je on ozbiljna zvezda za određenu populaciju. 

To što je napisao, nikoga nije povredilo. To su sad improvizacije na temu, ja ću samo reći, ovo što je on uradio je namera, a ovo što sam uradio ja, to je splet nesretnih okolnosti."
- rekao je Đorđe David.




Roker je istakao i da se susreo sa mnogo negativnih komentara:

"Dobijao sam i komentare da sam narkoman, pijanac, p*der, da sam dobio šta sam zaslužio i da mi tako treba. Teško se nosim sa tim i znam mnoge kolege koji su "otišli pod led" zbog velikog pritiska, koji sam i ja osetio tek sad kada mi se desio ovaj užas."


Detalje o slučaju pogledajte u video snimku:




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>