Elita 7

Parovi

Marko Janjušević Janjuš danas stiže u Prijepolje!

Marko Janjušević Janjuš danas stiže u Prijepolje na četrdesetodnevni pomen bratu Mihailu Janjuševiću koji je sebi oduzeo život vešanjem.

Marko Janjušević Janjuš danas stiže u Prijepolje! Screenshoot/Instagram





Danas se navršava četrdeset dana kako je Mihailo Janjušević, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, sebi oduzeo život vešanjem. Mihailo je izvršio samoubistvo 24. decembra prošle godine, a pronađen je u stanu 25. decembra.

Janjuš će danas napustiti "Elitu" kako bi prisustvovao pomenu svog brata Mhaila i video svoju porodicu.


Janjušević je i sinoć na kratko napustio rijaliti "Elita", kako bi sa cimerima prisustvovao snimanju emisije "Magazin In". 








Juče se požalio Lepom Mići

"Već je došao na red da se održi pomen mom bratu. Ne znam šta da mislim, samo znam da mi je knedla u grlu jer razmišljam o svemu tome. Nije lako. Opet mi se sve vraća, nervozan sam i sad mi je jasno koliko mi je ovo sve sveže. Bol za bratom nikad neće da prođe, to je istina. Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo." - rekao je Janjuš, a Mića je pokušao da ga smiri:

"Janjuše, tragedija koja se tebi desila je nezamisliva. Ne možemo mi ovde ništa da kažemo da bismo ti olakšali stvari, ali možemo da pružimo reči utehe. Treba da znaš da je mnogo ljudi uz tebe. Ne mislim sad na rijaliti. Ti najbolje znaš ko je sve napolju tu. Ti brata nosiš u srcu i to niko ne može da ti oduzme."


 

Šta se dešavalo mesecima pre razvoda Meline i Harisa Džinovića!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>